Sızan görseller, Apple Watch Series X'e ilk bakışımız olabilir

Apple'ın yeni akıllı saatleri hakkında yeni CAD çizimleri sızdı. Bu çizimler bize, beklenen Apple Watch Series X'e (ya da Apple Watch Series 10'a) ait önemli ipuçları sunuyor.

Sızan görseller, Apple Watch Series X'e ilk bakışımız olabilir

Apple’ın bu yıl Apple Watch Series X’e (veya Apple Watch Series 10), cihazın 10. yıl dönümü nedeniyle genel bir tasarım değişikliği yapması bekleniyor. Çoğu sızıntı, yeni Watch modellerinin eskisinden daha ince olacağını ve mevcut kayışlara uymayabileceğini öneriyor. Daha kısa bir süre önce de Apple Watch Series 10 modellerine geleceği iddia edilen ekran boyutu değişiklikleri ortaya çıktı. Bu sızıntılara göre Apple, ekran boyutlarını 45 mm ve 49 mm’ye çıkarabilir.

Ve şimdi, sızan CAD çizimleri, Apple Watch Series 10’a dönüşebilecek cihaz için boyut detaylarını sunuyor. 91mobiles, bu sızıntıların ismi verilmeyen sektör kaynaklarından geldiğini söylüyor. Haberde, ilk görseldeki ekranın 49 mm Apple Watch Ultra’nın 1,93 inç ekranından ve 45 mm Apple Watch Series 9’un 1,7 inç ekranından daha büyük olacağı söyleniyor.

Kaynak: 91mobiles.com

Ayrıca CAD görselinde 49 mm Apple Watch Series 10’un 46 x 39,7 x 11,6 mm ölçülerinde olacağı da belirtiliyor. Bu, 45 mm Apple Watch Series 9’dan daha büyük, ancak Apple Watch Ultra’dan daha küçük. Bu ölçülerin kafa karıştırıcı olduğu rahatlıkla söylenebilir. Neyse ki güncel Apple Watch tasarımı ve ekran detayları, bu konuda biraz fikir verebilir.

CAD tasarımları, 49mm Apple Watch Series 10’un hem piksel hem de ekran alanı açısından Ultra 2’ye benzer olacağını gösteriyor.

Kaynak: 91mobile.com

Henüz Apple tarafından bu konuda bir açıklama yapılmamış olsa da, beklenen tarihin yaklaşmasıyla beraber sızıntıların artması ve daha detaylı hale gelmesi beklenebilir.