Şimdi de arkası karanlıkta parlayan telefon geliyor

Sıra dışı tasarımlarıyla adından sıklıkla bahsettiren Nothing, kullanıcılarından gelen tasarım fikirlerini birleştirdiği "acayip" bir modeli daha tanıtmaya hazırlanıyor.

Şimdi de arkası karanlıkta parlayan telefon geliyor

Nothing'in telefonları en ilginç ve dikkat çekici tasarım seçimlerinden bazılarına sahip ve bir sonraki telefon da farklı olmayacak gibi görünüyor.

Markanın sosyal medya ve resmi web sitesi sayfalarına bakıldığında, Nothing Phone 2a'nın Topluluk Sürümü hakkında bir güncelleme yaptığı görülüyor. Görünüşe göre, aylarca süren çalışmanın ardından, yeni sürüm karanlıkta parlayan bir arka panelle gelecek. Nothing, ilk olarak Mart ayında kullanıcılarını bir Nothing Phone 2a varyasyonu için fikir vermeye çağırdı ve Kenta Akasaki ve Astrid Vanhuyse tarafından önerilen fosforlu bir arka kısım fikri seçilen fikir oldu.

Yaklaşan Nothing Phone 2a Community Edition (Topluluk Sürümü) ayrıca Andrés Mateos tarafından tasarlanan özel duvar kağıdı, Ian Henry Simmonds tarafından tasarlanan ambalaj ve Sonya Palma tarafından tasarlanan bir pazarlama kampanyası içeriyor.

Yeni model, 30 Ekim Çarşamba günü resmi olarak duyurulacak.