Ship Gru: Lojistik, Depolama ve FBA Hizmetlerinde Öncü Bir İsim

Günümüz dünyasında e-ticaret hızla büyümekte ve kişilerin ilgisini çekmektedir. Bu büyüme ile birlikte depolama ve lojistik hizmetlerinin önemi oldukça artmaktadır. İşte bu noktada ShipGru olarak devreye girmekteyiz.

Ship Gru: Lojistik, Depolama ve FBA Hizmetlerinde Öncü Bir İsim

ShipGru, Türkiye'de ve Amerika'da öncü bir firma olarak lojistik çözümleri sunmakta ve dünya genelinde e-ticaret ile uğraşan yerli ve yabancı yüzlerce bireysel ve kurumsal müşteriye yardımcı olmaktadır. Lojistik ve depolama süreçlerini en güzel ve hızlı şekilde yürütmeyi hedef alan ShipGru, son teknolojiyi kullanır. Teknolojiyi hızla harmanlayan ShipGru, tüm pazar yerlerine entegre sağlamakta ve müşterilerin herhangi bir işlem yapmasına gerek kalmadan aynı gün kargo şirketine ürünlerini teslim etmektedir.

Gelişmiş veri yönetimi ve izleme sistemleri ile müşterilerine envanterlerini kolay bir şekilde kontrol etme imkanı sunar.

Depolama Hizmetleri:

ShipGru, hem Türkiye'de hem de Amerika'da geniş bir depolama alt yapısına sahiptir. Güçlü bir teknoloji altyapısıyla donatılmış̧ olan ShipGru, ürünleri insan gücüne dayanmak yerine son teknoloji ile depolamayı gerçekleştirir. Bu yaklaşım, daha fazla hız ve verimlilikle sonuçlanırken müşteri ve işletmelerin depolama ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılar.

Uluslararası Taşımacılık:

ShipGru, müşterilerine geniş bir taşımacılık ağı sunmakla birlikte, hava ve deniz yolu taşımacılığı dahil olmak üzere müşteri memnuniyetini esas alarak hızlı, güvenilir ve ekonomik bir şekilde müşterilerinin uluslararası pazarlara erişimini kolaylaştırmaktadır. LCL, LTL ve FCL seçenekleri ile taşıma maliyetlerini optimize etme olanağı sunar.

FBA Ürün Etiketlemesi:

Amazon FBA (Fulfillment by Amazon) kullanıcıları için ShipGru, uzmanlaşmış kadrosu ile birlikte Amazon'un standartlarına uygun olarak ürün hazırlığı, kolilemesi ve Amazon etiketlemesi yaparak profesyonel hizmet sunar. İşletmenizin Amazon'dan daha fazla müşteriye ulaşmasına olanak sağlamaktadır.

Müşteri Odaklı Yaklaşım:

ShipGru, müşterilerinin ihtiyaçlarına öncelik verir. Profesyonel müşteri hizmetleri ve canlı destek alt yapısı ile mesai saatleri içerisinde soru ve sorunları anlık olarak çözümlemeyi amaçlamaktadır. Size atanmış müşteri temsilcimiz ile bireysel danışma ve ürün kontrollerini sağlamanız amaçlanmıştır.

ShipGru.com, Lojistik ve depolama alanında hem Türkiye'de hem de Amerika’da öne çıkan bir firmadır. Uluslararası taşımacılık, depolama ve FBA ürün etiketlemesi gibi hizmet talebinde bulunan işletmeler için güvenilir bir iş ortağıdır.

BU BİR REKLAMDIR

Sponsorlu İçerik