Shaquille O'Neal, yaptığı düz Dünya açıklaması ile yine kafaları karıştırdı

Eski NBA yıldızı Shaquille O'Neal, düz Dünya teorileri hakkında yaptığı açıklamalar ile yine herkesin kafasını karıştırdı: Ciddi mi, şaka mı?

Shaquille O'Neal'dan "Düz Dünya" açıklaması

Shaquille O'Neal, yine Düz Dünya Teorileri ve Avustralya'ya "Düz" Uçuşlardan bahsetmeye başladı. Kyle and Jackie O Show'da konuşan eski NBA yıldızı Shaquille O'Neal, bu ilhamın kendisine ABD'den Avustralya'ya yaptığı son uçuşta geldiğini söyledi. "Bu bir teori" dedi ve devam etti: “Bu sadece bir teori, bize çok şey öğretiyorlar. Bu sadece bir teori. Bugün 20 saat boyunca uçtum ve uçak bir kere olsun baş aşağı dönmedi. Dünya’nın döndüğünü söylüyorlar. 30 yıldır bir gölün üzerinde yaşıyorum ve bir kere bile gölün sağa veya sola hareket ettiğini görmedim.

Shaq, düz dünya teorilerinden ilk kez bahsetmiyor. 2017'de de şöyle demişti: “Amerika’nın bir kıyısından diğerine araba sürüyorum. Bu Dünya benim için düz. Florida'dan California'ya her zaman araba kullanırım ve Dünya düz geliyor. 360 derecelik bir açıyla yukarı ve aşağı gitmiyorum.

Shaquille O'Neal bu sözlerinde ne kadar ciddi?

Bunların Shaq'nın gerçek inançları olmadığına dair bazı belirtiler de var ve aslında o, trolleme sanatında bir usta. Büyük ihtimalle reklamın iyisi kötüsü olmaz sözünden ilham alıyor.

Jordan Harbinger'ın The Art of Charm adlı podcast'inde de "Dünya düzdür" demişti ve eklemişti: “Teorimi duymak istiyor musunuz? Teorimin birinci bölümü şu: Şaka yapıyorum, sizi aptallar. Şunu bilin ki, Shaquille O'Neal bir şeyler söylediğinde, söylediklerinin yüzde 80’i şakadır. Yüzde 20’sinde ise ciddiyim. Ancak ciddi olduğumda bunu çok iyi anlarsınız.