Sebastiyan internet yayıncılığında ilerliyor

Dilediğiniz programı, istediğiniz zaman ve yerde izleme olanağını sağlayan Türkçe hizmet, gelişiyor!

İnternet dizileri gelişiyor

İnternette premium video yayıncılığının önemli isimlerinden Sebastiyan, kullanıcılara dilediği programı, istediği zaman ve yerde izleme olanağını ücretsiz sunarak fark yarattı. Özellikle, internete özgü web dizileri ile ön plana çıkan Sebastiyan; yeni uygulamaları ile mobil cihazlarda da premium izleme kalitesi sunuyor.

İnternetin giderek sosyalleştiği günümüzde izleyicilerin online etkileşimle müdahale edebildikleri hikayeler ve web dizileri gelecekte çok daha fazla tercih edilecek. Teknolojinin hızına dizi sektörü bile dayanamadı, diziler de kendini sanal aleme bıraktı. Onlara webisode deniyor: Yani internet dizisi, internet aracılığı ile yayınlanan ve başka yerde izleyemeyeceğiniz bir dizi. TV dizilerine kıyasla şöyle güzel bir yanları var: Kullanıcı; bilgisayar ve internet olan her yerden istediği zaman ulaşabiliyor, istediği bölümünü izlenebiliyor.

Her evde yaşanan dizi tutkusu devam ederken, ülkemizde iyi anlamda gelişmeler yaşanıyor. Özellikle Sebastiyan.com yayın hayatına başladığı günden bu yana dikkatleri üzerine çekiyor ve fark yaratıyor. Kendi ürettikleri web dizileriyle kullanıcıların tercih yapacakları noktada, onları bir adım öne çıkarıyor.

Web dizileri izlenme rakamları

Feyyaz - 176.922

Hayatın Anlamı - 151.372

Kasti Faul - 132.235

Paradoks - 123.601

Kemik Yapım - 45.962

Men E Men - 34.024

BETMEN 'Here Comes The Night' - 19.300

Batesmotelpro - 19.206

La Havle - 18.445

Deşifreciler - 18.164

Klavye Delikanlıları - 18.107

TWITTER TOP Hashtag

#EnZorKarar – Paradoks

#HayatinAnlami – Hayatın Anlamı

#AskaDairKliseler – Hayatın Anlamı

#SebastiyanNedir – Sebastiyan

#İlkBulusma – Hayatın Anlamı

#İkilemler – Paradoks

#BuİsiYapmasaydim – Feyyaz

Okuyucu Yorumları