SD kart yuvalı yeni inf MP3 çalar

Boyutu, özellikleri ve uygun fiyatı ile MP3 çalar pazarında haklı bir ünvana sahip olan inf’in yeni SD kart yuvalı modeli de pazara sunuldu. İnfronic tarafından satışına başlanan SD kart yuvalı inf MP3 çalar 512MB belleğe sahip.

SD kart yuvalı yeni inf MP3 çalar

İnfronic’in inf markalı MP3 çalar modelleri genişliyor. Şık tasarımı, küçük boyutu ve gelişmiş özellikleri ile dikkat çeken inf MP3 çalar ailesine yeni bir üye daha katıldı. SD kart yuvalı yeni inf MP3 çalar da diğer inf ürünleri gibi uygun fiyatı ile dikkat çekiyor. 512MB kapasiteli USB bellek, MP3 çalar, FM radyo, FM ve ses kayıt özellikleri bulunan ürün sadece 130 dolar fiyatla satışa sunuluyor.

MP3 ve WMA dosyalarını çalabilen ürünün SD ve MMC kart yuvası bulunuyor. Bu sayede bellek kapasitesini daha da artırmak mümkün oluyor.

Diğer inf MP3 çalarlar gibi küçük (kibrit kutusu kadar) bir boyuta sahip olan ürün, kalem (AAA) pil kullanıyor. 10 saat pil ömrü sunan inf MP3 çaların üzerindeki mikrofon sayesinde 60 saate kadar ses kayıt olanağı bulunuyor. Üzerindeki tek bir tuşla FM radyodan kayıt yapma olanağı bulunan ürünün 6 farklı equalizer’ı sayesinde güçlü ve temiz ses çıkışı sağlanıyor. Linux dahil olmak üzere PC ve Mac her türlü ortamı destekleyen inf MP3 çalar 32.5 gram ağırlığında.

inf SD kart yuvalı MP3 çalar

- Boyut: 56x37x11mm,
- Ağırlık: 32.5 gram (pil dahil)

Okuyucu Yorumları