Şarkıcı Pamela Spence Rock Temalı Metaverse Rock'n'Verse'e Katıldı

Son dönemde metaverse odaklı etkinliklerin sayısı hızla artıyor. Son olarak Rock konseptli metaverse olan Rock'n'Verse'de Pamela Spence’i ağırladı.

Şarkıcı Pamela Spence Rock Temalı Metaverse'e Katıldı

Küresel olarak son dönemde şirketlerin odak noktası haline gelen metaverse, sanatçıları da bünyesine katmaya devam ediyor. Son olarak rock temalı bir metaverse projesi olmasıyla öne çıkan Rock'n'Verse, Ayrılamayız Biz, Aşk Sevgiden Beter gibi şarkılarıyla tanınan Pamela Spence’i konuk etti.

Pamela Spence’den Online Platformlar Hakkında Pozitif Sinyal

Metaverse, Blockchain ve topluluğu bir araya getirildiği ender yapılardan bir tanesi. Böylelikle hem yeni nesil etkinlikler düzenlenebiliyor, hem de kullanıcılar sanal dünyaya çok daha iyi uyum sağlayabiliyor. Tabii bu noktada sanatçıların da önemi büyük oluyor. Bu konuya değinen Pamela Spence ise konuyla alakalı olarak şu ifadelere yer verdi:

“Önceden ben neredeyse sevdiğim yabancı sanatçıları dinlemek için her hafta en az iki konsere gidiyordum. Pandemiden önce azalan festivaller, pandemiyle sona erdi. Neyse ki online platformlar müzikte sınırları kaldırıyor ve uluslararası müzisyenlerin işlerine erişmeyi kolaylaştırıyor."

Bu haber CHIP Online ve BTCHaber işbirliği ile hazırlanmıştır.