SanDisk bellek kartları şaşırtıyor

SanDisk yeni ürünlerini bir toplantıyla tanıttı, ilginç bir gösteri toplantıya damgasını vurdu!

Bellek kartları şaşırttı!

SanDisk, düzenlediği basın toplantısıyla mevcut ve yeni ürünleri hakkında bilgi verdi. SanDisk'in en yeni ürünü ImageMate® USB 2.0 Okuyucu ailesinin de tanıtıldığı etkinliğe SanDisk Extreme® III SDHC 30 MB/s Edition Yüksek Performanslı Hafıza Kartı ile yapılan gösteri damgasını vurdu.

Zor şartlarda da çalıştığı test edilmek amacıyla önce bir buz kalıbının içinde dondurulduktan sonra çözülen kart bir su ısıtıcısı içinde kaynayan suyun içine atıldı. Tüm bu işlemler bittiğinde ise kartın hiçbir hasar görmeksizin çalıştığı ispatlandı!

Toplantıda SanDisk Mobile Ultra microSDHC ve Memory Stick Micro (M2) taşınabilir hafıza kartları, SanDisk USB Flaş sürücü ailesi, tek bir tuşa dokunarak yedekleme imkânı sunan SanDisk Ultra Backup USB Flaş sürücüsü, bilgisayara program yükleme devrini sona erdiren U3 Akıllı Sürücü teknolojisi ve SanDisk ImageMate® Hepsi-Bir-Arada USB 2.0 Okuyucu ailesi de tanıtıldı.

İlginç bir test...

İlginç bir test...
Sandisk'ten Devinder Sudera ve Yosi Rafael

SanDisk Türkiye Bölge Satış Müdürü Yosi Rafael, konu hakkındaki düşüncelerini şöyle ifade etti: "Bu son 6 ayda Türkiye'de gerçekleştirdiğimiz ikinci eğitim. SanDisk ürünlerinin satıldığı mağazalardaki tüm satış elemanlarının eğitilmesine son derece önem veriyoruz. Bu sayede kullanıcılarımızın, gittikleri her adreste SanDisk ürünleri hakkındaki en doğru ve güvenilir bilgiye ulaşmalarını sağlamayı ve onların SanDisk ürünlerini kullanmaktan aldıkları keyfi daha da artırmayı hedefliyoruz. SanDisk, kendi alanında Türkiye'deki en geniş ürün yelpazesine sahip markadır. Bu kadar fazla çesit ürün hakkında, sahada bulunan satış elemanlarının sürekli olarak takviye edilmeleri gerektiğine inanıyoruz."

SanDisk Perakende Sektörü Ürün Eğitim Müdürü Devinder Sudera ise konuyla ilgili şunları şöyledi: "Bu Türkiye'ye ikinci gelişim olmasına rağmen, vermiş olduğumuz eğitimlerin son derece faydalı olduğunu gözlemliyorum. Bu durum aynı zamanda satış rakamlarımıza da yansıyor. Türkiye, SanDisk için son derece önemli bir bölge niteliği taşıyor. Eğitimlerimizde her zaman gerçek zamanlı deneyimleri paylaşıyoruz. Böylece ürün bilgilerini ezberletmekten öte, tüm satış uzmanlarına konuya tam olarak hakim olma imkânı sağlıyoruz. Özellikle Türkiye'de verdiğim eğitimlerin sonunda çok olumlu tepkiler alıyorum. Bu nedenle de Türkiye'de eğitim vermekten büyük bir mutluluk duyuyorum."

Dondurma - Isıtma testinin aşamaları

Bellek kartı önce bir buz kalıbının içinde donduruluyor.
Dondurma - Isıtma testinin aşamaları

Dondurma işleminden sonra ısıtılmak için dışarı çıkartılıyor
Dondurma - Isıtma testinin aşamaları

Bellek kartı ısıtılarak buz tabakasının çözülmesi ve yokolması sağlanıyor
Dondurma - Isıtma testinin aşamaları

Kart temizlenip kurutulduktan sonra bilgisayara takılıyor ve hala çalışıp çalışmadığı kontrol ediliyor.
Dondurma - Isıtma testinin aşamaları

Okuyucu Yorumları