Samsung, 10 Temmuz'daki Unpacked'te neleri tanıtacak?

Samsung'un merakla beklenen Galaxy Unpacked etkinliği 10 Temmuz'da Fransa'da gerçekleşecek. İşte etkinlikte tanıtılması beklenenler...

Samsung, 10 Temmuz'daki Unpacked'te neleri tanıtacak?

Samsung'un yeni nesil cihazları önümüzdeki ay nihayet görücüye çıkıyor. Galaxy Unpacked tanıtım etkinliği, 10 Temmuz 'da Türkiye saatiyle 16.00’da gerçekleşecek.

Ana etkinlik, Paris Olimpiyatlarının açılış törenlerinden yaklaşık iki hafta önce, Fransa'nın Paris kentinden canlı olarak yayınlanacak. Ayrıca, Samsung bu yılki oyunların ana sponsorlarından biri.

Samsung yaptığı basın açıklamasıyla, yeni Galaxy AI özelliklerinin yeni Galaxy Z serisine ve tüm Galaxy ekosistemine geleceğini duyurdu. Z serisinde, katlanabilir kitap formundaki Galaxy Z Fold 6 ve katlanabilir kapaklı model olan Galaxy Z Flip 6 bulunuyor. Galaxy Z Fold 6'nın daha geniş dış ekranı ve daha ince form faktörü hakkında söylentiler devam ederken, Z Flip 6'nın en büyük söylentisi yaklaşık 100 dolarlık bir fiyat artışı alacağı yönünde.

Bu aynı zamanda Samsung'un Ocak ayında piyasaya süreceğini söylediği ve çok konuşulan Galaxy Ring'in de ilk tanıtımı olacak. Daha öncesinde Galaxy Ring'i camın arkasından görmüştük ancak özellikleri ya da pil kapasitesi hakkında hala çok az şey biliyoruz. Yalnızca akıllı yüzük kategorisinde öncü olan 300 dolarlık Oura Ring ve Evie Ring gibi akıllı yüzüklere karşı agresif bir şekilde fiyatlandırılacağını biliyoruz.

Diğer taraftan etkinlikte Samsung'un akıllı saat departmanında neler planladığını da göstermesi bekleniyor. Öyle ki Google'ın Wear OS'yi yenilemesinden bu yana üçüncü Samsung akıllı saati muhtemelen öncekilere kıyasla önemli bir tasarım değişikliği getirecek - ki Samsung'un Galaxy Watch FE'yi piyasaya sürmesi saatin görünümünün değişmekte olduğunu gösteriyor. Sızıntılar, Apple Watch Ultra ile rekabet etmek için saatin daha büyük bir Pro varyantının geleceğine işaret ediyor.

Şimdilik bildiklerimiz bu kadar. Samsung Temmuz ayında duyurularını yaptıktan sonra her şeyi ve çok daha fazlasını öğreneceğiz.