Samsung'un yeni amiral gemisi tableti Galaxy Tab S10 Ultra çok net sızdı

Samsung'un önümüzdeki yıl tanıtmasını beklediğimiz amiral gemisi tableti Galaxy Tab S10 Ultra'nın yeni ve çok net görselleri sızdırıldı. İşte yeni tabletin ortaya çıkan o görüntüleri...

Samsung'un yeni amiral gemisi tableti çok net göründü

10 Temmuz'da Paris'te gerçekleşmesi beklenen Unpacked etkinliğine az bir zaman kaldı. Söz konusu etkinlikte Samsung'un Galaxy Z Flip 6, Galaxy Z Fold 6, Galaxy Buds 3 serisi, Galaxy Watch 7 serisi ve Galaxy Watch Ultra'yı piyasaya sürmesi bekleniyor. Koreli teknoloji devinin ayrıca yeni nesil katlanabilir cihazların donatılacağı One UI 6.1.1 güncellemesini de piyasaya sürmesi bekleniyor.

Kullanıcılar yaklaşan bu cihazlar hakkında yeni sızıntılar beklerken, Android Headlines'tan farklı bir haber geldi. Android Headlines'ın yaptığı yeni bir sızıntı, önümüzdeki ay piyasaya çıkmayacak bir ürünün görsellerini ortaya çıkardı. Söz konusu görseller Samsung Galaxy Tab S10 Ultra'ya ait ve cihazın tüm tasarımını gözler önüne seriyor. Söylentilere göre tablet önümüzdeki yılın başlarında piyasaya sürülecek.

Sızıntıya göre Galaxy Tab S10 Ultra, Galaxy Tab S9 Ultra ile aynı boyutlara, yani 326,4 x 208,6 x 5,45 mm boyutlarına sahip olacak. Ancak Galaxy Tab S10 Ultra'nın Tab S9 Ultra'dan 0,05 mm daha kalın olması bekleniyor.

Sızıntı ayrıca Samsung Galaxy Tab S10 Ultra'nın AKG tarafından üretilen dörtlü hoparlörlerle geleceğini gösteriyor. Güç ve ses düğmeleri tabletin sağ tarafında yer alıyor ve S-Pen arka tarafta manyetik şarjı destekliyor.

Tabletin hem önde hem de arkada çift kamera kurulumuyla geleceği gösteriliyor. Bu, Galaxy Tab S9 Ultra'ya benzer şekilde Tab S10 Ultra'nın da bir ekran çentiğiyle gelebileceği anlamına geliyor. Bildirildiğine göre cihaz, 256GB, 512GB ve 1TB depolama seçenekleriyle birlikte 12GB veya 16GB RAM seçeneğiyle gelecek.

Ayrıca Samsung'un geçen yıl da piyasaya sürmediği 128GB depolama alanlı modeli bu yıl da piyasaya sürmeyeceği söylentiler arasında.