Samsung'un beklenen One UI 7 güncellemesinden yeni görüntüler sızdırıldı

Samsung'un merakla beklenen Android 15 tabanlı One UI 7 güncellemesi hakkında yeni detay ve görseller internette ortaya çıktı.

Samsung'un beklenen One UI 7 güncellemesinden yeni görüntüler sızdırıldı

Samsung’un Güney Kore ve ABD’de Galaxy S24 serisi için Android 15 tabanlı One UI 7 Açık Beta programını önümüzdeki hafta başlatması bekleniyor. One UI 7 hakkında şimdiden birçok ayrıntı internete sızdı. One UI 7’nin, Samsung Galaxy cihazlarında kayda değer tasarım değişiklikleri yapması bekleniyor ve daha sonra ortaya çıkan bir sızıntı, One UI’nin bir sonraki sürümünde Samsung’un büyük ölçüde iOS 18 ve Xiaomi’nin HyperOS’undan ilham alacağını öneren bir değişiklik listesi paylaştı.

Şimdi de yeni bir sızıntı, yaklaşan One UI 7 güncellemesiyle ilgili bazı önemli ayrıntıları ortaya çıkardı. SmartPrix aracılığıyla paylaşıldığı üzere Vetrox360, geçtiğimiz hafta yeniden tasarlanan birkaç simgenin sızdırılmasının ardından yeni bir One UI 7 simge seti paylaştı. Yeni simge setinde görülene göre One UI 7, Telefon, Kişiler, Ayarlar, Kamera, Galeri, Tarayıcı, Hava Durumu uygulamaları da dahil olmak üzere tüm stok simgelerini güncelleyecek.

Sızıntı kaynağı chuvn8888 ise, One UI 7 tasarım değişikliklerini gösteren bazı görseller paylaştı. Görseller, daha yuvarlak bir kullanıcı arayüzü tasarımına sahip yenilenen One UI 7 Hızlı Panel tasarımını da gösteriyor. Yeni görsellerde görünene göre hızlı erişim paneli, artık hızlı ayarlar ve bildirimler olmak üzere iki bölüme ayrılıyor ve bu bölümler arasında sağa veya sola kaydırarak geçiş yapılabiliyor.

Aynı zamanda bu sızdırılan ekran görüntüleri, Samsung’un Süreklilik özelliğini geliştirdiğine de işaret ediyor ve kullanıcıların yakındaki cihazlara video görüşmesi bildirimleri göndermesine izin vereceği iddia ediliyor. Özellik, One UI 7’de kullanıcıların Galaxy telefonlarından yakındaki bir Galaxy tablet veya bir Samsung TV gibi cihazlara aktarma yaparak görüntülü aramalarına devam etmelerini sağlayacak.

One UI 7’nin Galaxy cihazları için dikey olarak kayan bir uygulama bölmesi sunması bekleniyor. Ayrıca bazı söylentiler, bir sonraki One UI sürümünde Apple’ın Dinamik Ada’sına benzeyen bir işlev olacağını da iddia ediyor.