Samsung'un 10 Ağustos'ta tanıtacağı her şey, detaylı görüntüleriyle birlikte sızdı

Samsung'un 10 Ağustos'ta ne tanıtacağını artık merak etmenize gerek kalmadı. Dev sızıntı, tanıtılacak her şeyi açık seçik ortaya koyuyor...

Samsung'un tanıtacağı her şey sızdı

Merakla beklenen sıradaki Samsung Unpacked etkinliği, 10 Ağustos'ta Galaxy Z Fold 4, Galaxy Z Flip 4, Galaxy Watch 5, Galaxy Watch 5 Pro ve Galaxy Buds 2 Pro'yu gündeme getirecek ve devasa bir yeni sızıntı serisi sayesinde artık tüm bu donanımlara erken bir bakış atmamız mümkün oldu. Hatırlanacağı gibi hemen öncesinde de, Galazy Z Fold 4 için hazırlanan Amazon satış sayfası ortaya çıkmıştı.

91mobiles üzerinde, bu hafta resmi olarak açıklanacak olan telefonları, akıllı saatleri ve kablosuz kulaklıkları sergileyen bir dizi sızdırılmış görüntü yayınlandı. Ayrıca, gelecek için planlanan tüm ürünler çeşitli açılardan ve çeşitli renklerle gösteriliyor.

Galaxy Z Fold 4
Galaxy Z Flip 4

Hatta bazı ekstralara ve aksesuarlara bakmamız bile mümkün. Galaxy Buds 2 Pro için şarj çantası, Galaxy Z Fold 4 için satışa sunulacak S Pen kılıfı ve Galaxy Watch 5 için ek kayışlar, yolda olan bu ürünlerden sadece birkaçı.

Bu görüntüler, bu ürünler için gördüğümüz önceki sızıntılarla eşleşiyor, ancak şimdiye kadar tek seferde bu kadar kapsamlı bir görüntü dökümü görmemiştik.

Galaxy Watch 5

Bu görüntüler arasında özellikle dikkat çeken bir detay, renklerin arasında çok fazla Bora Moru olması. Galaxy S22 serisine yeni eklenen bu renk tonu, yeni cihazlarla ilgili bazı söylentilerde de yerini aldı. Tabii ki daha birçok geleneksel renk seçeneği de bulunuyor.