Samsung'dan büyük sızıntı: Beklenen cihazlar tamamen göründü

Samsung'dan sızan bazı görüntüler, şirketin 10 Temmuz'da tanıtacağı pek çok ürünü daha şimdiden tüm görkemleriyle karşımıza çıkartıyor.

Samsung'dan büyük sızıntı: Beklenen cihazlar tamamen göründü

Samsung'un 10 Temmuz'da düzenleyeceği Unpacked etkinliğinde çok sayıda donanım duyurusu yapılması bekleniyor. Ancak şirket içinden sızan görüntülerde Galaxy Watch 7, Galaxy Watch Ultra, Galaxy Buds 3 ve Galaxy Buds 3 Pro dahil olmak üzere önemli ürünlerin çoğunun tasarımları şimdiden ortaya çıktı.

Öncelikle bu görüntülerin resmi olarak yayınlanmadığını ve "sızıntı" olduğunu hatırlatalım. Yani tasarımların %100 doğru olduğunu onaylatamıyoruz ancak sızıntının kaynağı Evan Blass yüksek güvenilirliğe sahip ve büyük ihtimalle 10 Temmuz'daki Samsung basın lansmanında karşımıza bu ürünler çıkacak.

Samsung Galaxy Watch Ultra'nın görüntülerinde kare şeklindeki akıllı saatin, turuncu vurgulara sahip gri bir dış yüzeye sahip olduğu görünüyor. Ayrıca dayanıklı bir kayış da eklendiği dikkat çekiyor. Saat ayrıca tipik yaylı pimli konektörden vazgeçmiş ve bunun yerine bir kez daha Apple'ın konektörünü hatırlatan yeni bir sistem kullanmış.

Galaxy Watch 7 ise yeni zeytin yeşili rengiyle geliyor, ancak tasarım Watch 6 ile neredeyse aynı görünüyor. Aynı yaylı pimli kordon konektöre sahip saatin alternatif altın ve gümüş renk seçenekleri de var. Yine de bu yeşil dış yüzey kesinlikle göz alıyor.

Galaxy Buds 3 ve Buds 3 Pro'nun görüntüleri de sızdırıldı, ancak burada bazı karışıklıklar var. Görüntülerde iki farklı kulaklık çifti olsa da herhangi bir marka yok, bu yüzden hangisinin hangisi olduğunu söylemek imkansız. Bunların her ikisi de saplı ve kablosuz kulaklıklar ve biri Apple'ın giriş seviyesi AirPods'u gibi açık bir tasarıma sahip. Doğrulanmamış olsa da, açık tasarımın standart Buds 3'ü temsil etmesi muhtemel görünüyor. Geriye silikon kulaklık uçlarına sahip olan Buds 3 Pro kalıyor.