Samsung'dan Bir "Çılgın Ekran" Daha!

Herkes Samsung'dan katlanabilen bir telefon beklerken, ortaya çıkan bu patent, çok daha fazlasının yolda olabileceğini söylüyor!

Samsung'dan bir "çılgın ekran" daha!

Katlanabilir akıllı telefon çağının yakın bir zaman içerisinde geleceğinin farkındayız ve Samsung'un yıllardır katlanabilir akıllı telefon patentleri için başvuru yapması, bu başvurulara devam ediyor olması da bu fikri destekliyor.

Ancak katlanabilir telefonların sıradaki tek büyük yenilik olduğunu düşünenler için Samsung, yeniliği bir adım daha ileri götürebilir. Samsung'un son tasarım patentinde genişletilebilir ekranlar ek bir özellik olarak dikkat çekiyor. Genişletilebilir ekranlar, kullanıcıların cihazı bir telefon olarak veya temel internet işlemleri için kullanırken ekranı küçük tutarak normal bir telefon gibi kullanmalarına, ancak film, dizi izlerken veya oyun oynarken ekranı genişleterek daha büyük bir izleme alanına kavuşmalarına imkan tanıyacak.

Genişletilebilir ekranlar Samsung için kesinlikle yeni bir alan. Koreli dev, katlanılabilir akıllı telefon tasarımları üzerinde çok daha fazla vakit harcamış durumda. Ancak yakın gelecekte, katlanabilir bir Samsung telefonun yanında, genişletilebilir bir telefon da görürsek şaşırmayalım...

Okuyucu Yorumları