Samsung’dan, 2015 yılının amiral gemisi Galaxy S6’ya sürpriz bir güncelleme geldi

Samsung, 2015 yılında piyasaya sürdüğü Galaxy S6 serisi için küçük bir güncelleme yayınlayarak herkesi şaşırttı.

Samsung’dan, 2015’in telefonuna yeni güncelleme sürprizi

Bazı eski Samsung Galaxy S serisi telefon, GPS sorunları nedeniyle uzun süredir gündemde. Ama Samsung, bu sorunları güncellemeler ile düzelterek kullanıcılarını rahatlatıyor. 2017 modeli Galaxy S8 ve 2016 modeli Galaxy S7 gibi Galaxy cihazları, GPS hata düzeltme güncellemesini zaten aldılar. Ve şimdi sıra, 2015 yılı amiral gemisi S6 serisine geldi.

GalaxyClub.nl tarafından bildirildiği üzere Samsung, Galaxy S6 serisi için (Galaxy S6, Galaxy S6 edge ve Galaxy S6 edge+) küçük bir güncelleme sunuyor. Güncelleme şimdilik Hollanda ve Belçika'da sunuldu. Hollanda’daki Vodafone'dan satın alınan Galaxy S6 ve Galaxy S6 edge, sırasıyla G920FXXU6EVG1 ve G925FXXU6EVG3 yazılım sürümlerini almaya başladı. Öte yandan, Belçika'da da Galaxy S6 ve S6 edge+ modellerinin güncellemeyi aldığı bildiriliyor. Sürüm notlarında, GPS düzeltmesiyle ilgili hiçbir şeyden bahsedilmiyor ama bu nedenle yayınlandığı tahmin ediliyor.

Sadece 13 MB boyutunda olan güncelleme, her zamanki gibi, önümüzdeki günlerde diğer ülkelerde de yayınlanacak. Güncelleme yayınlanırken, bununla ilgili bir bildirim almadıysanız manuel olarak kontrol edebilirsiniz. Ayarlar > Yazılım güncelleme > İndir ve Yükle'ye basmanız yeterli. Telefonunuz resmi sunucuları kontrol edecek ve yeni bir güncelleme tespit ederse sizden yüklemenizi isteyecektir.