Samsung'un yeni yazıcıları çok yetenekli

Samsung yeni tek dokunuşla ekran görüntüsünü basabilen, çok fonksiyonlu yazıcılarını tanıttı...

Samsung: Yetenekli yazıcılar!

Samsung'un yeni tanıttığı SCX-4600/4623F/4623FN serisi yazıcılar çok amaçlı baskı fonksiyonlarının yanı sıra, kopyalama, renkli tarama gibi üretkenlik arttıran diğer özelliklere de sahip. Bu özellikler arasında bulunan Print Screen ile ekran görüntünüsünü tek bir tuşa basarak yazdırmak mümkün. İşte yeni yazıcılar ve özellikleri...

Print Screen
SCX-4600 ve SCX-4623F yazıcılardaki Print Screen fonksiyonu, ekranınızdaki içeriğin yazıcı çıkışını almak ızlı ve kolay bir yol. Özellikle yüklü web tabanlı bilgilerin basımında işe yarayan bu özellik, ekranınızda yarı pencerelerde açık olan web sayfalarını, resimleri ya da diğer belgeleri bir araya getirerek basit bir işlemle çıkışlarını alabilir, böylece her birini tek tek işlemek zorunda kalmazsınız. Tek yapmanız gereken, yazıcının kontrol panelindeki "Print Screen" tuşuna basmak. Print Screen fonksiyonu iki farklı şekilde kullanılabilir:
• Print Screen tuşuna iki saniyeden daha kısa süreyle basarak tüm ekran içeriğini gördüğünüz şekliyle yazdırabilirsiniz.
• Print Screen tuşuna iki saniyeden daha uzun bir süre basarak da yalnızca etkin pencereyi bastırabilirsiniz.

Tarayıcıdan sürükle bırak

Tarayıcıdan sürükle bırak
Yeni modeller siyah ve şık

AnyWeb Print
Samsung'un AnyWeb Print yazılımı ise bir başka faydalı özellik. Herhangi bir düzeltme ya da yeniden boyut belirlemeye gerek kalmadan, farklı web sayfalarındaki içerikleri yeni bir boş sayfaya sürükleyip bırakabilir ve çıkış alabilirsiniz. AnyWeb Print ile farklı kaynaklardaki verileri bir araya toplayabilir ve oluşturduğunuz yeni belgeyi TIFF ya da PDF formatında kaydedebilirsiniz. Ayrıca oluşturduğunuz bu yeni belgeleri de normal baskı menğüsündeki Print Screen tuşu ile kolayca ve hızlıca bastırabilirsiniz. AnyWeb Print yazılımı ile verileri bir araya getirebilir, bilgiyi çok daha verimli bir şekilde yönetebilirsiniz.


Çok yönlü kopyalama fonksiyonları

Samsung SCX serisi yazıcılar, hayatınız kolaylaştıracak ve üretkenliğinizi artıracak gelişmiş kopyalama özelliklerine sahip:
• Kimlik kartı kopyalama: Bu benzersiz özellik ile bir kimlik kartının her iki tarafını da aynı sayfaya kopyalayabilirsiniz. Üst taraf tarandıktan sonra hafızaya alıonır ve diğer taraf tarandığında ek kağıt besleme işlemine gerek kalmadan otomatik olarak basılır.
• Klonlama: Tek bir A4 kağıda aynı görüntünün ya da tasarımın farklı boyutlardaki versiyonlarını kopyalayabilirsiniz.
• Poster kopyalama: Herhangi bir görüntüyü 3 x 3 kez büyütür ve birbirine tam uyan dokuz adte A4 kağıda basar.

PC faks ve Blue Compass sstemi

PC faks ve Blue Compass sstemi
Çıkış almadan bilgisayar aracılığıyla faks fonksiyonu

PC faks fonksiyonu
SCX-4623F ve fax özelliğine de sahip SCX-4623FN yazıcılar, ayrıca fakstan bilgisayara veri aktarma yeteneğine sahip. Böylece gelen fakslar doğrudan yerel bağlantı ya da ofis ağı aracılığı ile bilgisayarınıza iletilir. Aynı şekilde, bir PC uygulaması ile belge ya da görüntü dosyalarınızı yerel bağlantı ya da ofis ağı ile yazıcıya gönderebilirsiniz. Böylece, bilgisayarınız aracılığı ile faks alıp gönderebilir, ve tüm faks gönderim verilerini bilgisayarınızda saklayabilirsiniz. Tüm faks mesajlarınızı elektronik ortamda yönetebilir, çıkış almadan daha verimli çalışabilir, kağıt ve toner giderlerinden tasarruf edebilirsiniz.

Blue Compass (Mavi Pusula) Gezinti
Samsung'un benzersiz Blue Compass gezinti sistemini öğrenmek de, kullanmak da çok kolay. Daha hızlı ve verimli çalışmanı için geliştirilen bu sistem, farklı baskı ve kopyalama fonksiyonlarına anında erişmenizi sağlar.
Basit ve sezgisel menüler ve tuşlar, eğitim ve sorun giderme zamanından büyük tadarruf sağlar. Kullanıcı dostu grafik kullanıcı arayüzü (GUI) ile baskı, kopyalama, tarama ve faks işlemleri hızlı ve kolay hale gelirken, kontrol paneli ie yürütülen işin durummu, toner seviyesi, kağıt sıkışması, kağıt yükleme ve kapak açık gibi uyarıları da aynı anda görebilirsiniz

Akıcı Tasarım
1. Blue Compass Navigation ile menülerde hızlıca ve kolaylıkla gezinebilirsiniz.
2. İç bölüme yerleştirilmiş kağıt tepsisi ile küçük boyutların yanında kağıtların tozdan arınmış ve temiz olması sağlanır, profesyonel ve sağlam baskılar elde edilir.
3. Şık dış tasarımı ile bu renkli yazıcılar herhangi bir profesyonel çalışma ortamına şık bir stil dokunuşu sağlar.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları