Samsung'un yeni LCD TV'si hazır!

Hareketli görüntülerde yüksek kalite sunan yeni Samsung LCD TV, tüm özellikleriyle burada...

Samsung'un yeni LCD'si!

Samsung Electronics, yeni 750 serisi LCD TV'lerini piyasaya sürdü. Çok fonksiyonlu eğlence birimleri, kristal hissi uyandıran doğal güzelliği ve daha çevreci tasarımıyla klasik TV'lerden hemen ayrışan Samsung 750 serisi, [email protected] ile de bağlanabilirliğini arttırıyor.

Renkli ve eğlenceli bir hal almaya başlamasıyla beraber hayatımızın başköşesine oturmayı başaran televizyon, tasarımı ve ekstra özellikleriyle de son dönemlerde tam bir cazibe merkezine dönüştü. 2009 serisi kristal tasarım yalnızca dış güzellik sunmakla kalmıyor. Görünüşüyle huzur veren 750 serisi TV'ler daha yumuşak hatları, renk geçisindeki sadeliği ve ince tasarımıyla duygularınıza da hitap ediyor.

Samsung 750 serisi LCD TV'ler sunduğu sınırsız multimedya içeriği ve kablosuz teknolojisi ile ev yaşamının merkezi olduğunu bir kez daha ispatlıyor. 750 serisine özel kablosuz DLNA, cep telefonu-TV-bilgisayar arasında içerik paylaşımını kolaylaştırıyor. WiseLink Pro ve kablosuz DLNA teknolojisi ile çektiğiniz videoları, resimleri televizyonunuzda izlemenin ve HD ses kalitesi ile MP3 dinlemenin keyfini çıkarabilirsiniz. Tek yapmanız gereken TV'nizin evdeki ağa bağlı ve bilgisayarınızda da DLNA uygulamasının yüklü olduğundan emin olmak.

Samsung 750 serisindeki [email protected] özelliği daha hızlı ve daha bol içerik paylaşımını mümkün kılıyor. TV'lere dijital kameralar, fotoğraf makineleri, oyun konsolları, MP3 çalarlar ve USB 2.0 girişli diğer veri taşıyıcı cihazları bağlamak mümkün. Üstelik, aynı anda birden çok medya oynatıcıyı bağlayabilmeniz için 750 serisinde 4 HDMI girişi ve 2 USB girişi bulunuyor.

Görüntü Kalitesi ile de İddialı

Dünya pazarındaki seçkin konumuna yakışır rakipsiz görüntü kalitesi sunan Samsung LCD TV'ler, hayal gücünün sınırlarını aşıyor. En hareketli görüntüler ve heyecan dolu aksiyon sahnelerinde bile Samsung'un tescilli teknolojileri ve 200Hz sayesinde kusursuz ve ilham verici bir kalite elde ediyorsunuz.

Full HD çözünürlük ve 200Hz'e sahip Samsung 750 LCD TV'ler, daha keskin ve capcanlı renkler, net ve parlak görüntülere paralel kaliteli ses sunuyor. Ultra Clear Panel teknolojisi sayesinde yansıma azaltılırken, ultra kontrast oranına ulaşılıyor.

Teknik özellikleri

Teknik özellikleri

İçerik cambazı televizyon

Yapılan araştırmalar, insanların TV izlemek için pek çok farklı nedeni bulunduğunu ortaya koyuyor. Peki sizinki hangisi? 750 serisi LCD TV'lerde herkes için bir seçenek var. Televizyonla birlikte yüklü olarak gelen içerikler, izleyenleri hem eğlendirip, hem de bilgilendirmeyi amaçlıyor. Samsung 750 serisi LCD TV'ler çocuklarınız için bir dadı, bir öğretmen, ev hanımları için aşçı, sabah sporu sevenler için yoga hocası olacak.

Multimedya içeriğine erişim ise çok kolay. Sadece kumandanızdaki bir düğmeye basarak içerik kütüphanesine ulaşabiliyorsunuz. İçeriği güncellemek için de Samsung websitesine ziyaret etmeniz yeterli... (www.samsung.com) 750 serisinin 1GB kapasiteli flash belleği sayesinde istemediğiniz içerikleri silip yenilerini de eklemek mümkün.

Samsung'un 2009 serisi televizyonlarının tümü "yeşil". Çünkü tüm modeller, düşük karbon salımı ve daha az enerji tüketimi düşünülürek geliştiriliyor ve doğa dostu hammaddelerle sprey boya kullanılmadan üretiliyor. 40 ve 46 inç Samsung LCD TV'ler yüzde 40'a yakın enerji tasarrufu sağlıyor.

Teknik Özellikler:

* 4 HDMI ve 2 USB 2.0 girişi
* Kablosuz DLNA
* Yenilenebilir içerik kütüphanesi (1GB)
* Ultra Clear Panel ile azaltılan yansıma
* 200Hz Motion Plus
* Kristal tasarım
* Medi@ 2.0

Fiyat:
LE40B750
ÖTV'siz: 3.599YTL
ÖTV'li : 3.840 YTL

Basın bülteninden derlenmiştir.