Samsung'un mobil tırı İstanbul'da

Samsung Mobile L!ve etkinliği Beşiktaş ve Kadıköy'de start aldı. Yarın ve öbür gün eğlence var!

İstanbul'da bir TIR!

Samsung Electronics tarafından tasarlanan ve kullanıcıların, S8300 UltraTOUCH, I8910 HD ve Beat DJ'in de dahil olduğu Samsung'un en yeni dokunmatik ürünlerini birebir deneyebilecekleri Samsung Mobile L!ve TIR İstanbul'da kullanıcılar ile buluşuyor.

Samsung kıpır kıpır dokunduruyor

Kullanıcılara, dokunmatik telefonlarla, en yeni mobil teknolojilere erişebilme ve test etme olanağı sunmak amacıyla tasarlanan ve dünyanın farklı ülkelerindeki şehir merkezlerinde düzenlenen Samsung Mobile L!ve etkinliği kapsamında özel olarak tasarlanan TIR 9 Mayıs'ta Beşiktaş'ta, 10 Mayıs'ta ise Kadıköy'de olacak. 12:00 ile 20:00 saatleri arasında ziyarete açık olacak TIR'ı ziyaret edenler Bay J ve Geveze ile güzel vakit geçirirken, Efes Kızları'nın muhteşem gösterilerini izlemek ve eğlenceli yarışmalara katılma fırsatını yakalayacaklar.

Ne dediler?

Ne dediler?

Samsung Electronics Türkiye Cep Telefonları Direktörü Selim Erbay, "Teknoloji ve tüketicilerin mobil iletişime yönelik tüm beklentilerinin en etkin şekilde buluştuğu Samsung tam dokunmatik cep telefonları, etkileyici tasarımaları ile de ön plana çıkmaktadır. Samsung Mobile L!ve etkinliği, özellikle A.M.O. LED teknolojisi ve eşsiz multimedya özellikleri ile her yaşam stiline farklı önermeler sunan yeni dokunmatik Samsung'ların sıcak, samimi ve uygulamalı ortamlar yaratılarak tüketicilerimiz ile buluşturulması, tüketici deneyimi odaklı çalışmalarımızın bir başka örneğini oluşturmaktadır. Samsung Mobile Live etkinliği, her yaşam stiline göre farklı bir dokunmatik cep telefonu sunma vaadimizin bir devamı olarak yorumlanabilir."dedi.

Mobile L!ve aynı zamanda, tüketicilerin satış süreci baskısını hissetmeden bir ürünü ilk elden, diledikleri gibi denemelerine ve ürünün nasıl kullanıldığını öğrenmelerine olanak tanıyor.

Samsung'un İtalya'da başlayan etkinliği Rusya, Polonya, Türkiye ve Çin'de 17'den fazla şehirde gerçekleşecek.

Okuyucu Yorumları