Samsung semineri gerçekleşti

Samsung 7.Geleneksel CCTV Ürün Semineri İstanbul Kalyon Otelde Gerçekleştirildi...

Samsung semineri gerçekleşti

SAMSUNG CCTV ürünleri Türkiye yetkili distrübütörü KOYUNCU ELEKTRONİK tarafından her yıl düzenlenen Bayi Semineri İstanbul KALYON Otel'de gerçekleştirildi.

Bu yıl yedincisi düzenlenen ve geçen yıllara oranla yoğun bayi katılımı ile dikkat çeken seminere, KOYUNCU ELEKTRONİK'i temsilen; Murat Terzioğlu (İş Birim Müdürü), Yasin Altaş (Ürün Müdürü), Cihan İnal (Teknik Yönetmen), Neslihan Yıldırım (Satış Temsilcisi) ve Saim Dayı (Ankara Bölge Satış Temsilcisi) katıldılar.

Açılış konuşmasını yapan Murat TERZİOĞLU, 2005 yılında yapılan ilk Samsung CCTV Çözüm Ortakları Satış Semineri'nde vermiş oldukları sözleri hatırlatarak, bunların hepsini yerine getirdiklerini ve aynı çizgilerini koruyarak devam edeceklerini önemle vurgulayarak, bu sözler arasında yer alan ; asla son kullanıcıya satış yapılmayacağı, proje kaybetme pahasına register sisteminin korunduğu ve mevcut bayi ağını kontrolsüz büyütmeden ürünü sadece seçilmiş profesyonel bir bayi ağına sunduklarının altını çizdi. Ardından 2009 yılının bir değerlendirmesini yapan Terzioğlu, gerek Samsung gerekse kendilerinin 2010 yılı ile ilgili planlarını çözüm ortakları ile paylaştı.

Samsung'dan dünyada bir ilk

Samsung'dan dünyada bir ilk
43X optik zoom yeteneğine sahip

Ürün sunumlarında; Teknik Yönetmen Cihan İnal tarafından verilen bilgilerde , SAMSUNG'un ürettiği dünyanın ilk 600 TVL çözünürlüğündeki ve 43X optik zoom yeteneğine sahip hareketli kamerasının tanıtımı büyük ilgi gördü.

Yeni A1 DSP işlemciye sahip SAMSUNG H.264 IP kameralar ve yeni 64/32 kanal kapasiteli NET-i WARE kayıt yazılımının özellikleri detaylı olarak ele alındı.

Yeni ürünlerin muadil markalarla karşılaştırma sonuçlarındaki üstünlüklere dikkat çekilen sunum, soru/cevap ve merak edilenlerin paylaşılmasıyla tamamlandı.

Keyifli bir yemek

Keyifli bir yemek
Motivasyon yüksek oldu

Gerçekleşen sunumlar sonunda, satış performansı ve bölge kategorilerinde; MGS , ARTE , KEKOVA, EUROSEC ve ÖZKARDEŞLER ELEKTRONİK firmaları, yıllık başarı ödül ve hediyelerini KOYUNCU ELEKTRONİK İş Birim Müdürü Murat TERZİOĞLU tarafından aldılar.

Akşam yemeği ve keyifli bir sohbetin ardından başarı dilek ve temennileri ile ayrılan katılımcıların, 2010 yılına dair gösterdikleri motivasyon ve ilgilerinin son derece yüksek olması sevinç yarattı.

Okuyucu Yorumları