Samsung: Omnia halefi ufukta göründü mü?

Samsung'un popüler cep telefonu Omnia i900'un halefiyle ilgili ilk dedikodu ve resimler burada...

Omnia'nın halefi göründü!

İnternette Samsung cep telefonlarıyla ilgili dedikodular çıkmaya devam ediyor. Bu seferki dedikodu Omnia modelinin potansiyel halefiyle ilgili.

Samsung Acme i8910
Gaj-it.com sitesi Samsung Acme i8910 isminde dokunmatik ekranlı bir cep telefonunun resimlerini yayınladı. İnce telefon aynı Omnia modeli (i900) gibi büyük bir dokunmatik ekran üzerinde yönetiliyor ve GPS desteği var. Ayrıca cihazın yeni Nokia arayüzü ile çalıştığı da iddia ediliyor: S60 5th Edition. Bu arayüzü Nokia'nın ilk dokunmatik ekranlı cep telefonu 5800 XpressMusic kullanmıştı. 8 Megapiksellik kamera DivX formatında video çekimi yapabiliyor. WLAN, HDMI çıkışı da fonksiyon yelpazesi içinde gösteriliyor. i8910'un iki farklı sürümü olacağı düşünülüyor: Biri 8 GB diğeriyse 16 GB depolama alanı sunacak.

Okuyucu Yorumları
Yorum yapmak için tıklayınız
Ziyaretçi
divx formatında video çekimi ve hdmi çıkışı ilginççç
Yanıtla
Ziyaretçi
özellik olarak hep en iyisini vaadediyor ama bu göz boyamaktan öteye gitmiyor :( işte samsung adının bende çağrıştırdığı anlam bu .
Yanıtla
Ziyaretçi
Sanırım S60 : http://www.unwiredview.com/2009/02/06/samsung-acme-i8910-runs-on-symbian-s60-5th-edition/
Yanıtla
Ziyaretçi
Bir cok yabancı kaynaklı sitede Windows Mobile ile S60 arasında hangisi olabilecegi tartışılıyor anladıgım kadarıyla henüz bi netlik yok..Ama muhtemelen WM olur..
Yanıtla