Samsung, Galaxy Z Fold 6'nın ikinci bir sürpriz modelini tanıtabilir

Samsung, büyük formlu katlanabilir telefon serisi Fold'un 6. nesline sürpriz bir model daha ekleyebilir. Ama bu model büyük ihtimalle Çin'e özgü olacak.

Samsung, Galaxy Z Fold 6'nın ikinci bir sürpriz modelini tanıtabilir

Samsung'un Galaxy Z Flip 6 ve Galaxy Z Fold 6'yı önümüzdeki ay Paris'te düzenlenecek Unpacked etkinliğinde diğer birçok Galaxy ürünüyle birlikte tanıtması bekleniyor.

Etkinlikte tek bir Galaxy Z Fold 6 cihazı görülecek olsa da, bu yıl birden fazla Galaxy Z Fold 6 modelini görebileceğimiz de öne sürülüyordu; bunlardan birinin Galaxy Z Fold 6 FE olacağı iddia ediliyordu. Telefonun, fiyatını düşük tutmak için bazı özelliklerinin çıkarılması bekleniyordu.

Ancak geçen ay Samsung'un, telefonun kalınlığını azaltamadığı için Galaxy Z Fold 6 FE'yi piyasaya sürme planlarından vazgeçtiği anlaşılmıştı.

Galaxy Z Fold6 FE olmadı, size Slim verelim

Şimdi yeni duyumlara göre Samsung yeni bir Galaxy Z Fold 6 modeli olan Galaxy Z Fold 6 Slim'i piyasaya sürmeye hazırlanıyor ve şirket bu telefonu Çin'de W25 ismiyle de pazarlayacak. Bunun aslında, yeterince incelmediği için piyasaya sürülmeyecek olan Galaxy Z Fold6 FE olma ihtimali de halen var.

Samsung W25, diğer adıyla Galaxy Z Fold6 Slim, standart modelden daha ince ve daha hafif olacak ancak FE edisyonunda olması beklenen inceliğe ulaşamayacak. Ayrıca Galaxy Z Fold 6 Slim veya Samsung W25'in Galaxy Z Fold 6'dan daha büyük olması da bekleniyor. Kötü olansa, bu modelin sadece Çin için üretileceğinin iddia edilmesi.