Samsung Galaxy Z Flip 6'nın tanıtım görselleri sızdırıldı

Samsung'un Galaxy Unpacked etkinliğine çok az bir zaman kala, beklenen katlanabilir telefonu Galaxy Z Flip 6'nin tanıtım görselleri ortaya çıktı ve tasarım detaylarını eksiksiz olarak ortaya döktü.

Samsung Galaxy Z Flip 6'nın tanıtım görselleri sızdırıldı

Samsung'un Galaxy Z Flip 6 ve Galaxy Z Fold 6'yı tanıtacağı Unpacked etkinliğine sadece birkaç gün kaldı. 10 Temmuz'da Paris'teki Louvre Müzesi'nde gerçekleşecek etkinlikte, katlanabilir cihazların yanı sıra Samsung'un Galaxy Watch 7, Galaxy Watch Ultra, Galaxy Ring ve Galaxy Buds 3'ü de tanıtması bekleniyor.

Daha öncesinde Galaxy Z Flip 6'nın tasarımı ve teknik özellikleri hakkında ortaya çıkan söylentilerden ve sızıntılardan zaten birçok özelliğini öğrendik. Telefonun, 50MP ana kamera ile gelmesi bekleniyor. Bu, 2020'deki ilk çıkışından bu yana Galaxy Z Flip serisinin ilk kamera yükseltmesi olacak. Bir başka söylenti ise Samsung'un bu yıl ilk kez 12GB RAM'e sahip bir Z Flip telefonu sunacağını öne sürüyor.

Şimdiyse, Galaxy Z Flip 6'nın bazı tanıtım materyalleri resmi çıkışından önce Evan Blass tarafından sızdırıldı. Blass, kapaklı telefonun tanıtım materyallerine ait, cihazı tüm açılardan gösteren çok sayıda görüntü paylaştı.

Sızdırılan görüntülere bakıldığında, Samsung'un kapak ekranının temel kullanım özelliklerini ön plana çıkarmaya odaklandığı görülüyor. Sızdırılan görüntülere göre cihaz, açık mavi renkte ve kapak ekranının etrafında siyah çerçeveler bulunuyor. Tasarım açısından Galaxy Z Flip 6, hemen hemen bir önceki modelle benzerlik gösteriyor.

Daha iyi menteşe mekanizması, sızdırılan görüntülerde görüldüğü gibi Galaxy Z Flip 6'nın herhangi bir boşluk bırakmadan düz katlanmasına yardımcı olabilir. Ayrıca Samsung'un telefonun kapak ekranını daha iyi kullanmak için daha iyi bir yazılım kullanması da bekleniyor.

Galaxy Z Flip 6'nın kapak ekranının daha yüksek bir yenileme hızı ve parlaklık sunması ve katlanabilir ekranın biraz daha kalın olması bekleniyor. Ancak daha önceki bir sızıntı, iç ekrandaki "kırışıklığın" bu yıl da olacağını göstermişti.

Bunların dışında Galaxy Z Flip 6 ya da Galaxy Z Fold 6 için ön sipariş veren kullanıcılara ücretsiz bir Galaxy Buds 3 Pro hediye edilmesi söz konusu olabilir.