Samsung Galaxy Watch Ultra’da can sıkan sorun

Bazı kullanıcılar, Samsung’un amiral gemisi akıllı saati Watch Ultra’da yaşadıkları önemli bir sorunu rapor etmeye başladılar.

Samsung Galaxy Watch Ultra’da can sıkan sorun

Samsung Galaxy Watch Ultra'nın piyasaya sürülmesinden sadece birkaç gün sonra, bazı kullanıcılardan, cihazın arka tarafında hızlı boya soyulması yaşandığı şikayetleri gelmeye başladı.

Sorun ilk olarak Reddit'te gündeme getirildi ve Android Authority tarafından duyuruldu. Kullanıcılar, saatin alt kısmındaki yüzey kaplamasında, herhangi bir yoğun aktivite, egzersiz veya spor salonu çalışması görmemesine rağmen küçük boya dökülmeleri fark ettiler. Görünüşe bakılırsa bu sorun özellikle gri versiyonda görülüyor. Beyaz ve gümüş modellerin aynı sorunu yaşamadığı anlaşılıyor.

Bu soruna dair raporlar şu anda oldukça az sayıda olsa da, Samsung müşteri hizmetleri, etkilenen saati değiştirdi.

Galaxy Watch Ultra'nın akıllı saat pazarındaki en iyi cihazlar arasında kendine yer bulabilmesi için, kaplamasının birkaç günden daha uzun süre dayanabilmesi gerektiği bir gerçek. Eğer bir Galaxy Watch Ultra sahibiyseniz, boya soyulması belirtileri için dikkatli olun ve herhangi bir sorun yaşarsanız Samsung müşteri hizmetleri ile iletişime geçin.