Samsung, Galaxy S26 hiç olmayabilir

Samsung, Galaxy S25 ile birlikte Galaxy serisi telefonları sonlandırmayı mı düşünüyor? Tam olarak öyle değil ama Galaxy S26 da hiç olmayabilir.

Samsung, Galaxy S26 hiç olmayabilir

Samsung'un Galaxy S25 telefonlarını 2025 başında piyasada görmeyi bekliyoruz ama sonrasında Galaxy S26'yı hiçbir zaman göremeyebiliriz.

Aslında Ice Universe'in bu iddiasının, sadece Galaxy S serisinin en düşük modelleri için söz konusu olduğu söyleniyor. Yani, Samsung'un, büyük bir marka değerine sahip "Galaxy"yi değil sadece S serisinin giriş seviyesi modelini sonlandırması bekleniyor. Yani şirket Galaxy S26'yı piyasaya sürmeyecek, bunun yerine seri Galaxy S26 Plus ile başlayacak ve bu model Galaxy S24 Plus veya S25 Plıs'un devamı olacak.

Bu söylentiye biraz daha inandırıcılık katan şey ise Samsung'un Galaxy Tab S10 Plus ve Galaxy Tab S10 Ultra Android tabletlerini, standart bir Tab S10 modeli olmadan piyasaya sürmesi.

Üç kuruşa beş köfte dönemi bitiyor mu?

Samsung'un bu hamleyle, S serisi telefonları herkesin erişemeyeceği daha prestijli ve yüksek fiyatlı bir seriye dönüştürmek istediği düşünülüyor. Böylece Samsung'un amiral gemisini modelini kullanmak isteyenler, standart S modelini değil, yüksek donanımlı ve yüksek fiyatlı Plus veya Ultra modellerini satın almak durumunda olacaklar.

Samsung bu hamleyle, 2026 için, giriş ve orta serviye telefonların sayısını da artırmak için yeni modelleri hayata geçirebilir.