Samsung Galaxy S25'ten bir görüntü daha sızdırıldı

Samsung'un merakla beklenen yeni amiral gemisi serisi olacak Galaxy S25'in piyasaya çıkmasına birkaç ay kaldı. Ama bu kez ortaya çıkan sızıntı cihazın görünümüne dair ciddi ipuçları içeriyor.

Samsung Galaxy S25'ten bir görüntü daha sızdırıldı

Samsung'un iPhone 16 karşısına çıkaracağı Galaxy S25 serisinin beklenen lansmanına yaklaşık üç ay kaldı. Ve bu süreç içinde üretim bandına girecek olan telefon hakkında fabrika çalışanlarından ve dağıtım kanallarından sayısız sızıntı gelmeye devam ediyor.

Samsung'un kılıf ve aksesuar üreticilerine, üretim bantlarını hazırlamaları için sağladığı maket ünitelerden biri daha sızdı. Elbette fabrika çalışanları bu modelin görüntülerini paylaşmak için birbirleriyle yarıştı ve görseller internete düşmekte gecikmedi.

Ortaya çıkan görüntü, Galaxy S25'in önceki sızıntılarıyla uyumlu bir görüntüye işaret ediyor. Tasarım açısından da S24'ten sonra fazla bir değişiklik olmadığı anlaşılıyor. Önümüzde arka kapakta 3 sıralı kamera, ve köşeleri yumuşatılmış bir kasa bulunuyor.

Öyle görünüyor ki, Samsung tasarımla çok oynamadan, telefonun kapak içindeki donanımını geliştirmek üzerine bir strateji belirlemiş. Bakalım bu strateji iPhone 16 karşısında nasıl bir performans sağlayacak?