Samsung Galaxy S25 Ultra'nın boyutları ortaya çıktı

Samsung Galaxy S25 Ultra'yı merak edenler için şirket içinden telefonun boyut verileri sızdırıldı. Peki yeni Samsung Galaxy S25 Ultra ne kadar kalın olacak?

Samsung Galaxy S25 Ultra'nın boyutları ortaya çıktı

Samsung Galaxy S25 serisi önümüzdeki yılın başına kadar piyasaya çıkmayacak, ancak Galaxy S25 Ultra modelinin tam boyutları Ice Universe tarafından şimdiden medyaya sızdırıldı.

Cihazın boyutları,162.8 mm x 77.6 mm x 8.2 mm olarak vurgulanıyor. Karşılaştırma yapmak gerekirse, Ocak 24'te piyasaya sürülen Samsung Galaxy S2024 Ultra 162.3 mm x 79 mm x 8.6 mm boyutlarına sahipti. Bu rakamlar doğruysa, yeni Ultra modeli, selefinden daha ince olacak. Ayrıca, çok fazla olmasa da mevcut modelden daha uzun olacak gibi görünüyor.

Galaxy S25 Ultra'nın inceliği hakkında ilk sızan bilgi bu değil. Önceki bir sızıntıda telefonun en yüksek profilli iki rakibi olan Pixel 9 Pro XL ve yakında çıkacak olan iPhone 16 Pro Max'ten hem daha ince hem de daha hafif olacağı söylenmişti.

Yuvarlık köşeli eski Samsung telefonlar geri dönüyor

Boyutlardaki değişimin bir nedeni, telefonun daha yuvarlak bir görünüme geri döneceği söylentileri olabilir. Galaxy S24 Ultra'nın ekranı düz kenarlara sahip ve yeni telefonda bu tasarımın terk edilmesi bekleniyor.

Samsung Galaxy S25 Ultra'nın ekran boyutunda da çok küçük bir artış bekliyoruz: Galaxy S24 Ultra köşeden köşeye 6,8 inçlik bir ekrana sahipken, 6,86 inç'e çıkacağı söyleniyor.

Kulağımıza gelen bir başka söylenti de RAM'in 16GB'a kadar artırılacağı yönünde, ancak pil kapasitesi ve şarj hızı gibi diğer özelliklerin mevcut modelle aynı olacağı düşünülüyor. Telefonun Ocak ayında görücüye çıkması bekleniyor.