Samsung Galaxy S25 Ultra, tam olarak böyle görünebilir

Samsung'un merak edilen yeni amiral gemisi modelinin nasıl görüneceği, bu yeni görüntü ile birlikte tamamen ortaya çıkmış olabilir.

Samsung Galaxy S25 Ultra, tam olarak böyle görünebilir

Samsung Galaxy S25 serisi muhtemelen 2025 Ocak ayına kadar ortaya çıkmayacak olsa da, yeni bir görüntü, özellikle Samsung Galaxy S25 Ultra'nın olası tasarımını tamamen ortaya çıkarmış olabilir.

Bir meraklı, Samsung Galaxy S25 Ultra'nın sızan bilgilerini birleştirerek tasarımının render'larını hazırladı ve bu resmi olmayan Samsung Galaxy S25 Ultra render'larını sosyal medyada yayınladı.

Bu yeni render'lar, büyük ölçüde Samsung Galaxy S24 Ultra'ya benziyor, ancak daha yuvarlak köşelere sahip bir telefon ortaya koyuyor.

Ayrıca, sızıntıları yapan Android Headlines ve @OnLeaks, Samsung Galaxy S25 Ultra'nın sadece 219g ağırlığında olacağını ve hem 232g Samsung Galaxy S24 Ultra'dan hem de 227g iPhone 16 Pro Max'ten daha hafif olacağını iddia ediyor.

Peki sizce Samsung Galaxy S25 sadece görünüm olarak mı öncüllerinden farklılaşacak yoksa daha önce hiçbir tasarımda görmediğimiz fonksiyonel özellikler de getirecek mi? Örneğin iPhone 16 ile deklanşör tuşunun geldiğini gördük. Samsung da buna benzer bir yenilik sağlayabilir mi?