Samsung Galaxy S24 FE, çok da bütçe dostu olmayabilir

Samsung'un yeni Fan Edition modeli olması beklenen Galaxy S24 FE hakkında ortaya atılan son iddia, fiyatının o kadar da uygun olmayabileceğini söylüyor.

Samsung Galaxy S24 FE, çok da bütçe dostu olmayabilir

Galaxy S24 FE de dahil olmak üzere, Samsung’un bu yıl piyasaya sürmeyi planladığı çok sayıda ürün bulunuyor. Ortaya çıkan bazı sızıntılar ve söylentiler, S24 FE'nin teknik özellikleri hakkında şimdiden pek çok bilgi sundu ve yeni ortaya çıkan bir sızıntı da olası bir fiyat artışından bahsediyor.

WinFuture’ın bildirdiğine göre, Galaxy S24 FE Avrupa bölgelerinde Galaxy S23 FE’den 100 Euro kadar daha pahalı olabilir. Samsung’un cihazın fiyat artışı için neyi sebep göstereceği bilinmiyor. Sızıntılara göre Galaxy S24 FE, hala 8 GB RAM ve 128 GB temel depolama alanına sahip olacak. Ayrıca, cihazın Exynos 2400e adı verilen bir çeşit Exynos 2400 işlemciye sahip olması bekleniyor.

Haberde, Galaxy S24 FE’nin Beyaz/Gümüş ve Gri/Siyah renklerinde piyasaya sürülebileceği de belirtiliyor. Telefonun normal renk tonlarının yanı sıra sarı, mavi ve yeşil renk seçenekleriyle de geleceği bildiriliyor.

Galaxy S24 FE’nin 1.900 nitlik bir tepe parlaklığa sahip 6,7 inç 120Hz FHD+ ekrana sahip olması bekleniyor. Telefonun ekranında,10 MP selfie kamerasını barındıran bir delik bulunuyor. Galaxy S24 FE’nin arkasında 50 MP birincil kamera, 12 MP ultra geniş açılı kamera ve 8 MP 3x telefoto kameradan oluşan üçlü kamera düzeni bulunuyor. Ayrıca telefonun, bir önceki sürüme göre daha büyük olan 4.565mAh bataryaya sahip olması da bekleniyor.