Samsung Galaxy S24 FE, bir kez daha kendini gösterdi

Samsung Galaxy S24 FE, bir listede daha ortaya çıkarak çok yakında raflarda olacağı söylentilerini daha da güçlendirdi.

Samsung Galaxy S24 FE, bir kez daha kendini gösterdi

Samsung Galaxy S24 FE, kısa bir süre önce Hindistan BIS sertifikasyon web sitesinde görünmesinin ardından, Bluetooth SIG sertifikasyon web sitesinde de görülerek artık neredeyse resmileşti.

Bluetooth SIG listesine göre Galaxy S24 FE, yakında çıkacak akıllı telefonun ABD versiyonuna karşılık gelen SM-S721U model numarasını taşıyor. Liste, telefonun hem adını hem de kod adını doğruluyor. Bluetooth SIG telefonun teknik özellikleri hakkında çok fazla detay göstermese de, daha önceki sızıntılarda bunların büyük bir kısmı zaten açığa çıkmıştı.

Galaxy S24 FE’ye ait olduğu iddia edilen sızdırılan tanıtım görselleri, telefonun 6,7 inç FHD+ 120Hz ekrana sahip olabileceğini gösteriyor. Ekranın en yüksek parlaklığının 1.900 nit olacağı söylenirken, 4.565mAh bataryanın telefonun uzun bir kullanım süresine sahip olmasını sağlayacağı tahmin ediliyor. Galaxy S24 FE’nin işlemcisinin Exynos 2400 olması beklenirken, 12 GB RAM ile bu bilişim gücünün destekleneceği söyleniyor. Dahili depolama alanının ise 256 GB olması bekleniyor. Samsung’un telefonu grafit, mavi, gümüş/beyaz, yeşil ve sarı olmak üzere beş renk seçeneğiyle sunabileceği bildiriliyor.

Yazılım tarafında Galaxy S24 FE, kutudan Android 14 tabanlı One UI 6.1.1 yüklü olarak çıkabilir. Galaxy AI özelliklerinin de cihazın bir parçası olması bekleniyor ve bu sayede, uygun fiyatlı amiral gemisi akıllı telefon kategorisinde cazip bir potansiyel olabilir.

Cihazın Galaxy S24 ile benzer bir tasarıma sahip olması bekleniyor.