Samsung Galaxy S23'ün sızan bu özelliği, hayal kırıklığı yaratıyor

Samsung Galaxy S23 yaklaşırken, bir özelliği daha sızdı. Ama bu sızıntı, biraz hayal kırıcı gibi görünüyor...

Galaxy S23'ün sızan özelliği, hayal kırıklığı yarattı

Bir akıllı telefonun satışa sunulmadan önce çeşitli düzenleyiciler tarafından onaylanması gerekir. Ve bu onay sürecinde telefonun pek çok özelliği de internete sızar. Samsung Galaxy S23’ün Çin düzenleyici kurumu 3C'de görünmesi de önemli bir özelliğinin ortaya çıkmasına neden oldu.

Bu keşif, yaklaşmakta olan Samsung ürünleri söz konusu olduğunda her ikisi de güvenilir kaynaklar olan SamMobile ve Ice Universe'den geliyor. Telefonun şu anda 3C'de görünmesi, cihazın piyasaya sürülme olasılığının en yüksek olduğu Şubat 2023 gibi çok uzak olmayan bir gelecek için hazırlandığını gösteriyor.

Bu onay başvurusundan aldığımız bilgi, kablolu şarj hızının tıpkı Samsung Galaxy S22 gibi 25W'da kalacağı. Bu şarj hızı, günümüzün standartlarına göre pek hızlı değil ve bazı telefonlarda yaklaşık beş kat daha hızlı şarj (120W) bulmak mümkün.

Ancak bu düzenleyici belgesinde yalnızca standart Samsung Galaxy S23 telefonundan bahsedildiği için, Galaxy S23 Plus ve Galaxy S23 Ultra gibi diğer modellerin daha yüksek şarj hızlarına sahip olması mümkün.