Samsung, Galaxy S21 Özellikleri Nasıl Olacak? Belli Olmaya Başladı

Samsung'un bir sonraki S serisi amiral gemisi olacak Galaxy S21'in özellikleri belli olmaya başladı. Samsung, 2 farklı kamera modülüne sahip Galaxy S21 üzerinde çalışıyor.

Galaxy S21'in yenilikleri göründü

Galaxy S21 için önümüzde daha vakit var. Zira Galaxy S20'nin piyasaya çıkmasının üzerinden yalnızca birkaç ay geçti. Ancak elbette Samsung, şimdiden Galaxy S21 üzerinde çalışıyor. Tayvan'dan gelen bilgilere göre ise Samsung, 2021 yılı amiral gemisi telefonu olacak Galaxy S21 için ilginç kamera özelliklerini test ediyor.

Bilindiği gibi Galaxy S20 Ultra, üstün kamera özelliklerine sahip bir model olmasıyla dikkat çekmiş, ancak tüketicilerden de çok sayıda şikayet almıştı. Kamera odaklama sorunundan tutun da, arka kamera camının kendi kendine kırılması gibi problemlerle karşılaşan Galaxy S20 Ultra sahipleri, tüm bu şikayetleri de Samsung'a bildirmişlerdi. Bazı noktalardaki problemleri güncelleme yayınlayarak çözme yoluna giden Samsung, buradan çıkarttığı dersleri muhtemelen Galaxy S21'de uygulayacak ve kamerasıyla daha stabil bir modele imza atacak. Ancak öte yandan Güney Koreli şirket, birtakım farklı özellikleri de yeni modele ekleme düşüncesinde.

Ortaya çıkan bilgilere göre Galaxy S21'de yeni kamera özellikleri bulunacak. Galaxy S21'ın sızan kamera özelliklerinde, lazer otofokusun yer almayacağı belirtilirken, telefonun ana kamerası ise tam 150 MP olacak. Buna ek olarak 64 MP telefoto, 16 MP geniş açılı ve 12 MP makro sensör ile donatılacak yeni telefonda, ayrıca ToF sensör de yer alacak gibi görünüyor.

Yine bilgilere göre şu an Galaxy S21'in iki farklı versiyonu test ediliyor. Bunlardan birinde optik imaj sabitleyici, ana kamera ve telefoto kameranın yanı sıra selfie kamerasında da mevcutken, bir diğer versiyonda ise OIS, ana kamera, telefoto ve geniş açılı lenste yer alıyor.

Önümüzdeki günlerde Galaxy S21 hakkında daha detaylı bilgiler gelecektir. Bakalım Samsung, hangisinde karar kılacak.

Okuyucu Yorumları