Samsung Galaxy S20, S21 ve Note 20'lerde Can Sıkan Yeni Sorun!

Samsung'un amiral gemisi akıllı telefonları Galaxy S20, Galaxy S21 ve Galaxy Note 20'ye sahip olanlar, cihazlarının ağır çekim modunda sorun yaşadıklarını söylüyor!

Galaxy'lerde "ağır" sorun

2021 yılı boyunca, Samsung Community web sitesinde Galaxy amiral gemisi sahiplerinden benzer şikayetleri gördük. Samsung, özellikle amiral seviyesi akıllı telefonları ile başarılı işler çıkarsa da, özellikle kamerasına ilişkin tek bir noktada eleştiri aldı ve o da ağır çekim modu oldu.

İlginçtir, sorun yaygın değil. Fakat Galaxy S20, Galaxy S21 ve Galaxy Note 20 serisini kullanan bazı kullanıcılar, telefonlarının ağır çekim modunda bazı bozulmalar olduğunu ve bunu bir türlü gideremediklerini söylüyor.

Ağır çekim modunda yapılan kaydın dalgalı olmasından, kare hızının zaman zaman düşmesinden ve bununla beraber çekilen videoyu izlerken takılıyormuşçasına bir görüntü elde edilmesinden şikayetçi olan kullanıcılardan biri, bunu bir video eşliğinde YouTube'da da paylaşmış.

Arckpi isimli kullanıcı, hemen aşağıda izleyebileceğiniz videosu için şunları yazmış.: "Neyin yanlış olduğunu bilmiyorum ama bu kötü. Bir yazılım güncellemesi ile bu sorunun düzeltilmesi gerektiğini düşünüyorum."

Siz ağır çekim moduyla ilgili bir sorun yaşıyor musunuz? Eğer öyleyse, bize yazın, cevaplandıralım.

Okuyucu Yorumları