Samsung'dan yeni Bada platformlu telefon!

Samsung, Wave II ile Bada platformlu akıllı telefonlarına bir yenisini daha ekliyor...

Samsung'dan yeni Bada cep!

Samsung Electronics, Bada işletim sistemli yeni cep telefonu Samsung S8530 Wave II'yi Aralık ayında Türkiye pazarına sunacağını duyurdu. Samsung tarafından geliştirilen akıllı telefon platformu olan Bada'nın en son sürümü Bada 1.2 işletim sistemine sahip S8530 Wave II; geliştirilmiş multimedya seçenekleri, entegre mesaj merkezi ve iyileştirilmiş mobil deneyimi sayesinde güçlü ve üst düzey bir akıllı telefon performansı sunuyor.

Samsung S8530 Wave II, geniş 3.7 inç, yansıma, çizilme ve kirlenmeye karşı dayanıklı TFT-LCD ekranı ile cep telefonu kullanıcılarına gerçekçi ve kusursuz bir multimedya deneyimi yaşatıyor. S8530 Wave II çoklu video formatlarını destekleyerek, farklı türdeki film dosyalarını görüntülemenin yanı sıra, HD video kaydı seçeneği ile çok net ve kaliteli çekim olanağı tanıyor.

S8530 Wave II'nin Social Hub özelliği sosyal medya hesaplarınızı, rehber bilgilerinizi ve e-maillerinizi entegre tek bir ekranda toplayarak, hepsini aynı anda kontrol edebilmenizi ve bağlantıda kalmanızı sağlıyor. Samsung Apps desteği ile S8530 Samsung Wave II; eğlenceli ve ilgi çekici uygulamalar dünyasını cep telefonu kullanıcılarıyla buluşturuyor. Harflere ayrı ayrı basmak yerine, harflerin üzerinden parmağınızı kaldırmadan takip ederek yazmak istediğiniz kelimeyi anlayabilen T9 Trace gibi zenginleştirilmiş özellikler hızlı ve kolay metin yazmanıza yardımcı oluyor.

Kusursuz, tam dokunmatik akıllı telefon deneyimi sunan Samsung S8530 Wave II, Aralık 2010'dan itibaren Türkiye dahil olmak üzere Asya, Latin Amerika, Afrika, Hindistan ve Çin pazarlarında satışa çıkarılacak.

Teknik özellikleri

Teknik özellikleri

Ağ: HSDPA 3.6Mbps 900/2100, EDGE 850/900/1800/1900

Ekran: 3.7" WVGA (480x800) 16M SUPER LCD. Yansıma, kirlenme ve çizilmeye karşı dayanıklı

Kamera: LED Flaşlı, 5.0 Megapiksel AF kamera
Resim Düzeltme, Yüz Tanıma, Gülücük Yakalama, Mozaik Çekim,
Panoramik Çekim

İşlemci: 1GHz

Video: HD(1280 x 720 @ 30fps) video oynatma & kaydetme (5.1ch, mDNIe desteği). DivX, XviD, MPEG4, H.263, H.264, WMV, Real, MKV, ASF, Video editor

Ses: Müzikçalar, SoundAlive EQ, Müzik Tanıma, Müzik Eşleştirme, 3.5mm kulaklık girişi, Stereo FM Radyo ve Radyodan Kayıt

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları