Samsung'dan yeni 65 inç LED TV!

Samsung Electronics'in ödüllü 3 boyutlu LED televizyonu C8000, 65 inç dev ekran ile satışa sunuldu

Samsung'dan yeni LED TV!

Samsung Electronics'in EISA (European Imaging & Sound Association) ödüllü 3 boyutlu LED televizyonu C8000, 65 inç dev ekran ile satışa sunuldu.

C8000 ile Yüzde 40'a Varan Tasarruf

Samsung C8000 TV'nin LED (light emitting diode) teknolojisi, elektriği direkt olarak ışığına dönüştürdüğü için kontrast ve renk kalitesinde önemli bir artış yaşanıyor. Aynı zamanda verimli aydınlatma teknolojisi daha az elektrik tüketerek bütçeye de katkıda bulunuyor.

Tüm özellikler birarada...

Samsung C8000'de Full HD kalitesinin yanı sıra 2 boyutlu görüntüyü 3 boyutluya çevirme özelliği, Samsung App-Store uygulamalarına sahip Internet TV ve HD-Tuner ile donatılmış Media Centre TV; USB ve Skype özellikleri de bulunuyor.

Mega Kontrast Değeri ve 200Hz Netliği

LED8000_(NA,55)_R45Mega değerlere ulaşan dinamik kontrast oranları ile daha yoğun siyahlar ve eşsiz görüntüler artık salonunuzda... Şaşırtıcı ultra ince tasarıma sahip incecik gövdesine Media @ 2.0 (USB 2.0 film, İçerik Kütüphanesi, Kablosuz DLNA) özelliklerini de sığdıran 3D LED C8000 TV, yine televizyonu bir multimedya merkezine dönüştürüyor. Samsung'un 200 Hz teknolojisi ile hareketli sahneler daha net ve daha doğal hale gelirken, spor karşılaşmaları ve aksiyon filmlerini izlemek de eşsiz bir zevke dönüşüyor...

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları