ROG Ally X Türkiye’de Satışa Sunuldu. İşte Özellikleri ve Fiyatı!

Arttırılmış depolama, bellek, pil ve kumanda kolları dahil olmak üzere çok sayıda donanım iyileştirmesiyle Windows el konsollarında çıtayı yükselten ROG Ally X ülkemizde satışa sunuldu. Peki, özellikleri neler, fiyatı ne kadar?

ROG Ally X Türkiye’de Satışa Sunuldu. İşte Özellikleri ve Fiyatı!

ASUS Republic of Gamers (ROG) ROG Ally el oyun konsolunun yeni modeli ROG Ally X'i geçtiğimiz haziran ayında gerçekleştirilen Computex 2024 Fuarı’nda sahneye çıkarmıştı. Mobil oyuncular tarafından büyük ilgiyle karşılanan ve Türkiye'de de beklenen ROG Ally X, kullanıcılarla buluşmaya artık hazır.

Hareket halindeyken Windows 11 oyunları için tasarlanan ROG Ally X, AMD Ryzen Z1 Extreme işlemciye sahip olmakla birlikte, selefine kıyasla daha iyi ergonomi, soğutma ve bağlantı için güncellenmiş bir kasanın yanı sıra yükseltilmiş depolama, RAM ve pil ömrü sunuyor.

ROG Ally X Özellikleri Neler?

AMD Ryzen Z1 Extreme işlemciye ek olarak AMD Radeon GPU ile beraber gelen ve bu grafik işlemcisiyle 8.6 Teraflops'a kadar güç sağlayabilen ROG Ally X, 12GB*2 LPDDR5 RAM ve 1TB PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD içeriyor.

ROG Ally X'in ekran boyutu 7 inç. IPS panelden oluşan bu ekran 1920x1080 piksek çözünürlüğünde görüntü üretiyor ve 120 Hz tazeleme oranına sahip. Gorilla Glass Victus ile korunan ekran, 500 nit parlaklığa ve 7ms tepki süresine sahip. FreeSync Premium desteğinin bulunduğunu da söyleyelim.

Yeni bir özelleştirilebilir oyun kütüphanesi ve birleşik sistem güncellemeleri içeren Armoury Crate SE 1.5 ile birlikte ROG Ally X, tüm dünya ile aynı anda ülkemizde de siparişe açıldı. Peki, fiyatı ne kadar?

ROG Ally X Fiyatı Ne Kadar?

ROG Ally X, 36.999 TL fiyatla satışa sunuluyor. 3 aylık ücretsiz Game Pass ile birlikte geliyor.