Roborock, yeni akıllı robotu Qrevo MaxV'yi tanıttı

Roborock, ev temizliğini kolaylaştırmayı amaçlayan yeni akıllı robotu Qrevo MaxV'yi duyurdu. İşte Qrevo MaxV'nin özellikleri...

Roborock, yeni akıllı robotu Qrevo MaxV'yi tanıttı

Roborock, yeni modeli Qrevo MaxV'yi tanıttı. 7.000 Paskal HyperForce emiş gücüyle donatılmış akıllı robot, özellikle mobilyaların altındaki ve köşelerdeki zor ulaşılabilir alanları temizlemek için tasarlanmış FlexiArm Design paspas sistemine sahip. Bu paspas sistemi sayesinde robot, paspasını uzatarak daha iyi bir temizlik sunmayı amaçlıyor.

Roborock, Qrevo MaxV’nin Reactive AI Engel Tanıma sisteminin evdeki nesneleri tanıyarak rotasını ayarlayabildiğini, gece ya da gündüz fark etmeksizin, merdivenlerden düşme ve dar alanlarda sıkışma gibi sorunları önlediğini belirtiyor.

Roborock’un temizlik istasyonu, otomatik toz boşaltma, sıcak suyla paspas yıkama, akıllı kir tespiti, kendi kendine istasyon temizliği ve sıcak havayla kurutma gibi özelliklere sahip. Ayrıca, otomatik hazne doldurma ve yoğun olmayan zamanlarda şarj olma işlevleri de mevcut.

Evde patili dostları olanlar içinse Roborock Qrevo MaxV, evcil hayvan takibi yapabilen bir uygulamaya sahip. Bu sayede kullanıcılar, Roborock uygulaması üzerinden evcil hayvanlarınızı izleyebiliyor ve evde her şeyin yolunda olduğundan emin olabiliyor.