Riot Games’ten Ahbap’a 100 Bin Dolar Bağış

League of Legends’ın mimarı Riot Games, deprem bölgesine destek kapsamında, Ahbap Derneği’ne 100 bin dolar bağış yaptı.

Riot Games’ten Ahbap’a 100 Bin Dolar Bağış

Deprem bölgesine destek olmak isteyenlerin sivil toplum kuruluşlarına bağışları devam ediyor. Dünya genelinde birçok teknoloji şirketi Türkiye’nin yanında olduğunu açıkladı ve destek kampanyalarına aktif katılım gösterdi. Bu şirketlere son olarak League of Legends’ın yaratıcısı Riot Games eklendi.

League of Legends’ın mimarı Riot Games, deprem bölgesine destek kapsamında, Ahbap Derneği’ne 100 bin dolar bağış yaptı. Topluluğa da destek çağrısı yapan şirket, uluslararası bir yardım organizasyonu başlattı. Buna göre Riot, 4 hafta sürecek organizasyonda 150 bin dolara kadar yapılan her bir bağışa karşılık aynı miktarda bağış yapacak.

Şirketten yapılan açıklamada, “Bağışlarınızı Ahbap Derneği’nin resmi sayfasından yapabilirsiniz. Bağış yaparken Riot Games adına yaptığınızı belirtmeyi unutmayın!” ifadesi kullanıldı. Riot, tüm çalışanlarının International Medical Corps’a yaptıkları bağışlara da iki kat ekleme yapacaklarını açıkladı.

Riot Games’in Twitter hesabından yapılan paylaşımda, “Riot Games olarak depremden etkilenen herkese destek olmak adına küresel çapta bir bağış kampanyasını hayata geçiriyoruz. Sizlerin de desteklerinize ihtiyacımız var! Bağışlarınızı bağlantıdan yapabilirsiniz, hep birlikte yaralarımızı sarmak umuduyla…” ifadeleri kullanıldı.

Bu haber Chip Online ve BTCHaber iş birliği ile hazırlanmıştır.