Reklam izle, bedava konuş!

İnternet reklam mecrası reklamekrani.com yayında: Reklamları izleyenlere bedava konuşma şansı...

Reklam izle, bedava konuş!

İnternet reklam mecrası reklamekrani.com, "En iyi reklam, konuşturan reklamdır!" sloganıyla
test yayınına başladı. reklamekrani.com, üyelerine dakikalar veya kontörler kazandırmanın yanı sıra, reklamları daha büyük kitlelere ulaştırıp markanın ve ürünün bilinirliğini, reklamın
izlenirliğini artırmayı hedefliyor.

reklamekrani.com; hem reklam izleyip cep telefonundan bedava konuşmak isteyen internet severlerin, hem de reklamlarını daha büyük kitlelere ulaştırıp etkisini ölçmek isteyen reklam verenlerin derdine deva oluyor. Kurumsal ve bireysel üyelerine diğer reklam portallarından daha hızlı ve profesyonel hizmet vermeyi garanti ediyor.

Yaklaşık bir yıl süren yazılım geliştirme ve kampanya planlama & raporlama çalışmalarının ardından ekranlarda yerini alan reklamekrani.com, bireysel üyelerine yüzlerce dakika veya kontör kazandırıyor. Üyeler kendilerine özel seçilen reklamları izleyerek anında kazanmaya başlıyor. Herkesin kolaylıkla kullanabileceği sade ekran yapısıyla reklamekrani.com üyeleri ödül kazanmak için haftalarca uğraşmadan hemen bedava konuşmaya başlıyor.

İlk 1.000 üye 5 kontör kazanıyor

İlk 1.000 üye 5 kontör kazanıyor

Üyelerinin ilk günden itibaren dakika veya kontör kazanmasını hedefleyen reklamekrani.com ilk 1.000 üyesine 5 kontör veya karşılığı dakika hediye ediyor. reklamekrani.com'un ilk üyeleri hesaplarına geçen 5 kontör ile reklam izlemeye başlıyorlar. Test yayını sonunda reklamlardan daha fazla dakika veya kontör kazanmaya başlayacak olan üyeler cep telefonuyla bedava konuşmanın keyfini çıkaracak.

Reklamverenler için etkin kampanya yönetimi!
Doğru hedef kitleye ulaşmak için çeşitli reklam mecralarında yer almak ve bunlara yüksek miktarlarda kaynak ayırmak zorunda kalan reklam verenlerin küçük bütçelerle büyük kitlelere ulaşma hayallerini gerçeğe dönüştürüyor.

reklamekrani.com'da reklamlar, izlenme garantisi ile yayınlanıyor. Görüntüleme ekranında uygulanan sesli ve yazılı şifre sistemi sayesinde reklamların izlenme oranı garanti altına alınıyor.

Reklam verenler için en önemli veriler olan raporlar da (reklam hangi bölgelerden, kaç kişi tarafından izlendi, izleyici profili, vb) ayrıntılı olarak hizmete sunuluyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları