Rekabette Fark Yaratan İçerik Yönetimi

Oracle'ın Türk Başkan Yardımcısı İbrahim Göğüş, konuşmalarıyla CEBIT Bilişim Zirvesi'nde...

Oracle'dan seminer

Dünyanın en büyük kurumsal yazılım üreticisi ORACLE'in Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Satış Danışmanlığı Başkan Yardımcısı İBRAHİM GÖĞÜŞ, Bilişim Zirvesi 2008 katılımcılarını"Çevreci Teknolojiler" ve"Rekabette Fark Yaratan İçerik Yönetimi" konularındaki en son gelişmelerle ilgili bilgilendirecek...

Başarılı Türk yönetici İbrahim Göğüş, 7-11 Ekim tarihlerinde CEBIT Eurasia Fuarı kapsamında düzenlenecek Bilişim Zirvesi 2008'de ilk kez Türk katılımcılarıyla bir araya gelecek.

İbrahim Göğüş 8 Ekim 2008, Çarşamba günü, kurumlar için büyük önem taşıyan 2 farklı konuda konuşma yapacak:

Hem Kurumunuzu Hem Doğayı Koruyun: Çevreci Teknolojiler başlıklı oturumda; kurumlarda BT alanında verimi artırıp maliyetleri düşüren; aynı zamanda doğanın korunmasını da sağlayan çevreci teknolojilerin üretiminde yaşanan artış ve kurumların çevreci ürünlere hangi nedenlerle ve nasıl yatırım yaptıkları aktarılacak.

İbrahim Göğüş bu konuyla ilgili yapacağı konuşmada BT politikalarının kurumlar tarafından oluşturulan etkin Çevreci Stratejileri içindeki yerinden bahsedecek. Göğüş, "Sosyal Sorumluluk, Kurum İmajı - Yasal Zorunluluklar Ücgeninde Çevreci Bilgi Teknolojileri, Çevreci teknolojilere yatırımve kurum kârlılığına saglayabileceği katkılar ve Kurumsal yazılımların çevre stratejileri içerisindeki yeri ve önemi" ana başlıkları altında kurumlarda kullanılan çesitli yazılımların çevre stratejilerine sağladığı olumlu katkılar konusunda da önemli bilgi ve örnekler verecek.

Saat: 11.00 - 12.00 - Büyükada Salonu

Rekabette fark yaratın!

Rekabette fark yaratın!

Rekabette Fark Yaratın: İçerik Yönetimi; başlıklı oturumdaysa; statik içerik yönetimi yerine günümüzde dinamik ve web tabanlı içerik yönetimini tercih eden kurumların, kararlarını anlık olarak yönetip rekabette nasıl fark yarattıkları ele alınacak.

İbrahim Göğüş, konuşmasında çok geniş bir yelpazeyi kapsayan içerik yönetiminin kurumlardaki önemi, çalışanların günlük hayatının bir parçası olarak sağladıkları, rekabet avantajı yaratmadaki rolü ve önemi gibi farklı konulara değinecek.

Göğüş aynı zamanda etkin içerik yönetiminin anahtarı olan iş süreçlerine entegre, çalışanların etkinlikliklerini ve üretkenliklerini artırabilecek, karar verme yetilerine katkıda bulunabilecek uygulamaların sunulmasıyla ilgili olarak da önemli bilgiler verecek.

Saat: 15.15 - 16.15 - Heybeliada Salonu

Okuyucu Yorumları