Red Dead Redemption, en sonunda PC'ye geliyor mu?

Red Dead Redemption'ın PC versiyonu, PlayStation Store'daki güncellemeler sayesinde yakında duyurulacak gibi görünüyor ve konsol sürümündeki tüm özelliklere ek olarak PC'ye özel geliştirmeler içerebilir. Rockstar henüz resmi bir duyuru yapmamış olsa da, oyunun yakında duyurulması bekleniyor.

Red Dead Redemption, en sonunda PC'ye geliyor mu?

Görünüşe göre, Red Dead Redemption sonunda PC platformunda da yerini alacak. Wario64’ün X / Twitter üzerinden belirttiğine göre, oyunun PlayStation Store sayfası, henüz duyurulmamış bir PC sürümüne ait bilgilerle güncellenmiş.

Mağaza sayfasında, oyunun PlayStation versiyonunun "Game of the Year Edition" içeriğinin yanı sıra 2023 konsol versiyonu için yapılan yükseltmeleri ve "PC’ye özel geliştirmeleri" de barındıracağı belirtiliyor.

Bu özel geliştirmeler arasında, artırılmış çözünürlük, iyileştirilmiş kare hızı, mekansal surround ses ve daha fazlası yer alıyor. Güncellenen oyun açıklamasında, "Her iki oyunun tek oyunculu deneyimlerini kapsayan ve Yılın Oyunu Sürümü'ndeki bonus içeriklere sahip olan Red Dead Redemption, 2023 konsol sürümünün tüm yükseltmelerinin yanı sıra artırılmış çözünürlük, kare hızı desteği, çoklu ekranlar ve diğer aksesuarlar ile mekansal surround ses gibi PC’ye özgü geliştirmeler içeriyor" ifadesi yer alıyor.

Henüz Resmi Olarak Duyurulmadı

Rockstar, 2010 yapımı bu açık dünya aksiyon-macera oyununun PC versiyonunu henüz resmi olarak duyurmadı. Ancak, geçmiş gelişmelere bakıldığında, stüdyonun bu haberi yakında sosyal medya üzerinden duyurma ihtimali yüksek.

Olası bir Red Dead Redemption PC portunun yanı sıra, hayranlar ayrıca PlayStation 5, Xbox Series X ve Xbox Series S için 2025 sonbaharında piyasaya sürülmesi planlanan Grand Theft Auto 6’yı da merakla bekliyorlar. Şu anda bir PC versiyonu henüz doğrulanmış değil.