Rappi, Ödeme Seçenekleri Arasına Kripto Paraları Ekliyor

Kripto para ödemelerini kabul eden şirketlerin sayısı hızla artıyor. Son olarak Kolombiyalı teslimat uygulaması Rappi kripto paraları ödemelerini kabul etti.

Rappi, Ödeme Seçenekleri Arasına Kripto Paraları Ekliyor

Kripto paraların küresel olarak benimsenmesinin hızla artmasıyla birlikte her geçen gün yeni bir şirketin daha ödeme seçenekleri arasına kripto paraları eklediğini görüyoruz. Bu şirketlerin sayısı hızla artarken, Kolombiyalı kargo şirketi Rappi de Meksika’daki hizmetleri için kripto paraları ödeme olarak kabul ettiğini açıkladı.

Rappi, Kripto Para Ödemelerini Kabul Ediyor

Şirketlerin kripto kabul etmesi şüphesiz aracı kurumların popülerliğinin artmasıyla da alakalı bir durum. Öyle ki son dönemde BitPay gibi şirketlerin güven kazanması, diğer birçok şirketin de bu alanda faaliyet gösterebilmesine olanak tanıyor. Bu noktada Rappi de Bitso ve BitPay ile işbirliği içerisinde çalışıyor.

Şirket bu şekilde ek olarak kullanıcılarının uygulama içinde satın alma işlemleri için kripto para birimlerini krediye dönüştürmesine de olanak tanıyacak.

Konuyla alakalı olarak konuşan Rappi'nin Başkanı Sebastian Mejia, şu ifadelere yer verdi:

“Bu adım, kripto dünyasını Rappi’ye dahil etmeyi öğrenmemize ve devam ettirmemize izin verecek ilk adım olma özelliği taşıyor.”

Bu haber CHIP Online ve BTCHaber işbirliği ile hazırlanmıştır.