Rain'den Kripto İşlemlerinde Yüzde 0 İşlem Ücreti Uygulaması

Türkiye'de faaliyet gösteren kripto para borsası Rain, kullanıcılar için yeni bir uygulama başlattı.

Rain'den Kripto İşlemlerinde Yüzde 0 İşlem Ücreti Uygulaması

Türkiye'de faaliyet gösteren kripto para borsası Rain, kullanıcılar için yeni bir uygulama başlattı. Yapılan açıklamaya göre Rain, kripto işlemlerinde yüzde 0 işlem ücreti uygulayacak. Kullanıcılar yapacağı alım satım ve takas işlemlerinde ücret ödemeyecek.

Rain, Yüzde 0 İşlem Ücreti Uygulamasını Başlattı

Kripto para borsası Rain, yüzde 0 işlem ücreti uygulamasını başlattığını açıkladı. Rain Türkiye Genel Müdürü Mehmet Çamır konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Türkiye’de kripto varlıklarla ilgilenen yeni kullanıcılar, yüzde 0 işlem ücreti ile işlem yapma avantajıyla bu alana daha rahat adım atabilecekler. Değişen tüketici davranışlarına ve kripto varlıklara hızla artan ilgiye, geliştirdiğimiz hizmetler ve çözümlerle yanıt veriyoruz. yüzde 0 işlem ücreti birlikte, kripto işlemlerini herkes için basitleştirmeyi amaçlıyoruz"

Rain'in tüm dünyada 2 milyar doların ücretinde işlem hacmi bulunuyor. Aktif kullanıcı sayısının ise 200 binin üzerinde olduğu söyleniyor. Bölgesel genişlemeyi ön planda tutan Rain, kısa süre önce mobil uygulamasını da güncelledi. Kullanıcılar hem web sitesi üzerinden hem de uygulama üzerinden hem üye olup hem de alım-satım ve takas işlemlerinde ücret ödemeden işlemlere başlayabiliyor.

Bu haber CHIP Online ve BTCHaber işbirliği ile hazırlanmıştır.