PUBG MOBILE, LINE FRIENDS ile yaptığı iş birliği kapsamında yeni bir etkinlik düzenliyor

PUBG MOBILE, küresel karakter markası LINE FRIENDS ile iş birliği yaparak yeni bir etkinlik düzenleyeceğini duyurdu. Oyuncular, yaklaşan Ejderha Yılı kapsamında çeşitli eşya ve setlere de sahip olabilecekler.

PUBG MOBILE, LINE FRIENDS ile yaptığı iş birliği kapsamında yeni bir etkinlik düzenliyor

PUBG MOBILE, LINE FRIENDS'in dünyasını 3 Mart'a kadar PUBG MOBILE'a dahil olacağını duyurdu. Oyuncular, yaklaşan Ejderha Yılı’na özel düzenlenecek özel bir etkinliğin yanı sıra yeni bir Yoldaş, eşyalar ve setlere sahip olabilecek.

Etkinlik kapsamında PUBG MOBILE oyuncuları; bir LINE FRIENDS Yoldaş, setler ve LINE FRIENDS Buddy SALLY, LINE FRIENDS Ejderha SALLY Buddy Seti, LINE FRIENDS Ejderha BROWN Seti, LINE FRIENDS Ejderha CONY Seti, LINE FRIENDS CHOCO Giysi Seti, LINE FRIENDS LEONARD Yağmurluk Seti gibi eşyalara erişebilecek.

Ayrıca IP yükseltilebilir motosiklet olan LINE FRIENDS Çifte Kumrular 2 Kişilik Motosiklet gibi özel LINE FRIENDS eşyaları da 3 Mart'a kadar mevcut olacak.

PUBG MOBILE ve LINE FRIENDS, ayrıca yeni bir IP temalı Royale Pass etkinliği olan Ödül Yolu’nu da duyurdu. Oyuncular; tek seferlik UC harcamasıyla sistemi etkinleştirdikten sonra puan kazanmak ve motosikletle Setler dahil olmak üzere özel LINE FRIENDS ödüllerini almak için görevlerin kilidini açabilecek. Devamında da LINE FRIENDS Ejderha BROWN Setine ve LINE FRIENDS Ejderha BROWN Cover'a sahip olabilecekler. Etkinlik boyunca belirli öğeleri toplayan oyuncular; LINE FRIENDS avatarları, LINE FRIENDS avatar çerçeveleri ve LINE FRIENDS Oyuncu Kartı gibi çeşitli ödüller de kazanabilecek. PUBG MOBILE oyuncuları ayrıca 8 Şubat’a kadar sürecek LINE FRIENDS Parti etkinliğindeki görevleri tamamlayarak daha fazla LINE FRIENDS ödülü de kazanabilecekler.

PUBG MOBILE ve LINE FRIENDS iş birliği, 3 Mart'a tarihine kadar geçerli olacak.