Prime Video'nun yeni dizisi Secret Level, 15 oyun karakterini bir araya getirecek

Amazon Prime Video'nun yeni animasyon dizisi "Secret Level", farklı oyunlardan çok sayıda karakteri tek bir çatı altında toplayarak büyük bir ilke imza atacak.

Prime Video'nun yeni dizisi Secret Level, 15 oyun karakterini bir araya getirecek

Gamescom’un açılış etkinliği sırasında Amazon, yakında çıkacak olan animasyonlu antoloji dizisi Secret Level’ın fragmanını paylaştı. Netflix’in Love, Death + Robots serisini yapan ekibin geliştirdiği bu yeni serideki her kısa film, Mega Man’den God of War’a kadar mevcut bir video oyunu serisinin dünyasında geçiyor.

Secret Level’ın hikayelerine ilham veren 15 oyunun arasında Armored Core, Concord, Crossfire, Dungeons & Dragons, Exodus, Honor of Kings, Mega Man, New World: Aeternum, PAC-MAN, PlayStation (PlayStation Studios’un çeşitli sevilen markalarını öne çıkarıyor), Sifu, Spelunky, The Outer Worlds, Unreal Tournament ve Warhammer 40,000 bulunuyor.

Amazon’un yaptığı basın açıklamasında, “Secret Level’ın her bölümü yeni bir maceraya açılan bir kapı görevi görüyor. Sevilen oyun klasiklerinden ve merakla beklenen yeni oyunlardan heyecan verici dünyaların kilidini açıyor. Amazon MGM Studios ve oyun sektörünün en iyilerinin, daha önce hiç olmadığı kadar fazla oyun IP’sini tek bir seride bir araya getiren türünün ilk örneği olan bir etkinlikte bir araya geldiği unutulmaz bir yolculuğa hazırlanın” deniliyor.

Prime Video için Secret Level’ı yaratan Tim Miller (Love, Death + Robots, Deadpool) serinin baş yapımcılığını üstlenirken, Dave Wilson (Mass Effect 2, BioShock Infinite, Avengers: Age of Ultron ve daha fazlası) ise baş yapımcı ve denetleyici yönetmen görevlerini üstlendi.

İlk defa bu kadar fazla ve farklı oyundan karakterlerin bir araya geldiği Secret Level, 10 Aralık 2024’ten itibaren Prime Video’da yayınlanacak.