Pionner'den yeni audio ve video alıcılar!

Pioneer'ın yeni audio ve video alıcıları, tasarımı ve düşük güç tüketimi ile dikkat çekiyor!

Pioneer'dan yeni alıcılar!

Pioneer'ın ince tasarımlı yeni AV alıcı modelleri, eşsiz kompakt biçim, kaliteli D sınıfı ses, 6 kanallı 100 W çıkış gücü ve düşük enerji tüketimi ile göze çarpıyor. Yeni ince tasarımlı VSX-S500 ve VSX-S300 modellerinin boyutları diğer modellere göre küçük olmasına rağmen, Pioneer AV alıcılarında bilinen yüksek kalite, esneklik ve ses özellikleriyle dikkat çekiyor.

VSX-S300 modeli üstün teknolojisi ile tüketicilerin beğenisine sunulurken, yakında VSX-S500 modeli de teknoloji meraklıları ile buluşacak. Büyük AV alıcı serilerine nazaran çok daha kompakt ölçülerde tasarlanan VSX-S300 ve VSX-S500 modellerinin boyu 85 mm, derinliği ise 280 mm. Pioneer'ın yeni ince tasarımlı modelleri kompakt boyutları sayesinde, arkasında kalan boşlukta bağlantılar ve kablolama için geniş bir alan kalmasına olanak sunuyor.

HDMI ile iyi bağlantı - Her iki İnce AV Alıcı modelinde de 4 giriş, 1 çıkış, ayrıca 3D ve ARC desteği içeren, teknolojinin en gelişmiş HDMI bağlantısı bulunuyor.

Kaliteli D Sınıfı ses - VSX-S300 ve VSX-S500 modelleri 6-kanal üzerinden 100 W güç çıkışı sayesinde bir odada bir pasif sub-woofer ile 5.1 kurulum imkanı sağlıyor veya ana odada 3.1 kanal çıkışı (ön L / R, merkez ve pasif sub-woofer) ve ikinci bir odaya isteğe bağlı stereo çıkış imkanı sunuyor.

MCACC ile ses kalibrasyonu
- Pioneer'in ünlü Gelişmiş Çoklu-Kanal Akustik Kalibrasyon (MCACC) teknolojisi, mikrofonla otomatik oda ve hoparlör ayarı yapma imkanı sunuyor.

VSX-S500 modelinin diğer özellikleri

VSX-S500 modelinin diğer özellikleri

ECO Mod'da daha az elektrik tüketimi - Standart AV alıcıları ile karşılaştırıldığında her iki model de D Sınıfı amplifikatör kullanımı sayesinde düşük güç tüketimi sunuyor. Pioneer'ın yeni AV alıcıları ECO düğmesine basıldığında normal enerji tüketimini % 35 azaltarak ek tasarruf imkanı sunuyor.

HD Ses Formatı Çözümlemesi - Yeni Slim AV alıcıları, DTS-HD Master Audio, Dolby TrueHD de dahil olmak üzere, tüm ana HD ses formatlarını çözmek için tam donanıma sahip.

Pioneer'in yeni duyurduğu "Sound Wing" HVT hoparlör ile geniş bir surround ses – Pioneer'in 2 yeni Slim AV alıcısında ilk defa, özel "Sound Wing" hoparlör modu dahili olarak sunuluyor.

Bluetooth kablosuz ses aktarımı için hazır – Pioneer'in opsiyonel AS-BT200 Bluetooth Adaptör'ünü Slim AV alıcılarından istediğiniz bir modele ekleyerek herhangi bir A2DP Bluetooth bağlantısı kurulabilen mobil cihazdan ya da kişisel bilgisayarınızdan ses içerikli dosyaları, kablosuz Bluetooth bağlantısının rahatlığıyla aktarmanın keyfini sürün.

VSX-S500 modelinde olacak diğer ayrıcalıklar:

Bir ev ağına bağlı olan VSX-S500 AV Alıcısı, aynı LAN'a bağlı ve multimedya sunucusu işlevi olan bir PC ya da medya sunucusundaki müzikleri oynatma desteği sağlıyor. Ayrıca dahil olanlar, Internet radyo, gelişmiş dijital ses bağlantısı için ön USB girişi, 1080p video ölçekleme (HDMI) ve aynı zamanda Pioneer'in isteğe bağlı kablosuz LAN konvertörü ile uyumluluk sağlıyor.

Okuyucu Yorumları