Photo&Digital '07 Fuarı Göz Kamaştırdı

11. Photo & Digital fuarında, her kesimden fotoğraf meraklısı ve renkli görüntüleri CHIP Online'da

Photo&Digital '07

Bu yıl onbirincisi düzenlenen Photo & Digital fuarında, amatörden profesyonele her kesimden fotoğraf ve video meraklısı bir araya geldi.

12-15 Nisan tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde (Yeşilköy Expo Center) düzenlenen fuar, yerli ve yabancı markaların son kullanıcılarla buluşmasına aracılık etti. Özellikle İstanbul dışındaki stüdyo fotoğrafçılarının ve amatör fotoğrafçıların akınına uğrayan fuarda, sergilenen en yeni teknolojilerin yanı sıra temel fotoğraf eğitimlerine yer veren atölyeler, her kesimden kullanıcının beğenisini kazandı.

İki yılda bir, yerli distribütörlerin büyük özverisiyle düzenlenen fuarda, fotoğraf dünyasının ağır toplarından Canon, Nikon, Pentax, Fujifilm, Kodak, Samsung ve Sony'nin standları gerek sergiledikleri cihazlar gerekse etkinliklerle göz doldurdu.

Photo & Digital '07 ayrıca, cep telefonları, dijital fotoğraf çerçeveleri, baskı cihazları, projeksiyon aygıtları gibi fotoğraf sanatıyla iç içe geçen teknolojilere de ev sahipliği yaptı. Dört gün boyunca 102 şirketin standında ürünlerine yer verdiği fuarda, özellikle amatör fotoğrafçılar için poz veren mankenler ilgi odağıydı. Bizim de deklanşörümüzden parmağımızı esirgemediğimiz bu etkinliklerden bir kısmını sizlerle paylaşalım istedik…

Okuyucu Yorumları