Pazarama ve Pluxee’den Çalışanlara Yönelik İş Birliği

E-ticaret sektörünün yenilikçi online alışveriş platformu Pazarama, dijital çözümleriyle çalışan mutluluğunu hedefleyen Pluxee ile iş birliği yaptı.

Pazarama ve Pluxee’den Çalışanlara Yönelik İş Birliği

E-ticaret sektörünün yenilikçi online alışveriş platformu Pazarama, dijital çözümleriyle çalışan mutluluğunu hedefleyen Pluxee ile iş birliği yaptı.

Bir İş Bankası iştiraki olan Pazarama, kullanıcılarına günlük ihtiyaçlarını tek bir uygulama üzerinden karşılama imkanı sunarken, Pluxee ise 31 ülkede çalışanlara yenilikçi ve dijital çözümler sunarak iş hayatlarında ve ötesinde refahlarına katkıda bulunuyor.

Pazarama ve Pluxee arasındaki bu iş birliği, kullanıcıların işverenleri tarafından sağlanan ayni yardım bakiyeleri ile Pluxee üzerinden elde ettikleri hediye çeklerini Pazarama Online Alışveriş'te kullanabilecekleri puanlara dönüştürmelerine olanak tanıyor. Kullanıcılar, bu hediye puanlarını Pazarama uygulaması veya Pazarama web sitesi üzerinden görüntüleyip harcayabiliyor.

“Pazarama Pluxee Puan” adı verilen sadakat puanı, ödeme adımında sunulurken, istenildiği takdirde bankaların kart puanlarıyla birlikte kullanılabiliyor.

Pazarama Pluxee Puan, belirli kategorilerde ayni yardım sağlamak isteyen işverenler için sağladıkları ayni yardım bakiyesinin sadece bu kategorilerde harcanmasını sağlayan özelliklere de sahip. Böylece Pluxee üzerinden çalışanlara verilecek örneğin giyim yardımlarının “Pazarama Pluxee Giyim Puanı”na dönüştürerek Pazarama’da moda ve giyim kategorilerinde harcanabilmesi mümkün olacak.

Pazarama Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı M. Bülent Kutacun, iş birliği ile ilgili olarak şunları söyledi: “Günümüz şartlarında şirketlerin maaş ödemeleri dışında çalışan motivasyonunu artırmak amacıyla sosyal yardımların önemli bir rolü olduğunu düşünüyoruz. Bu kapsamda ilk olarak Pluxee ile gerçekleştirdiğimiz iş birliğimiz kapsamında, çalışanlara ayni yardımlarını gönüllerince kullanabilecekleri dijital bir evren sunmayı hedefledik. Pluxee uygulamasından dönüştürülen hediye puanlarının, Pazarama uygulamamızda ya da web sitemiz üzerinden alışveriş yaparken kullanılabilmesi ile yeni bir kanal sağlamış olduk. Bu kapsamda ekosistem bakış açısıyla tüketicilere farklı faydalar sağlayacak iş birliklerini hayata geçirmeye devam edeceğiz.”

Pluxee İş Geliştirme, Ürün ve İş Ortaklıkları Genel Müdür Yardımcısı Berna Şamiloğlu, iş birliği hakkında şunları söyledi: “Pluxee olarak şirketlere çalışan yan hakları ve çalışan deneyimi konusunda hayatı kolaylaştıran, zengin çözümler geliştiren bir iş ortağı olarak müşterilerimizi ihtiyaç duydukları her alanda daha fazla desteklemeyi çok önemsiyoruz. Çalışanı mutlu etmek için çalışan bir marka olarak firmaların müşteri sadakat programları, kampanya yönetimi, bayi ödüllendirme sistemleri gibi ihtiyaçlarına yönelik hayata geçirdiğimiz iş birlikleriyle hem tüketicilere hem de şirketlerin hayatına daha fazla değer katmayı hedefliyoruz. Pazarama ile yaptığımız iş birliği de bu amaçla gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımıza güzel bir örnek teşkil ediyor. Pazarama Pluxee iş birliği ile Pluxee kullanıcıları hediye çeklerini moda ve ev dekorasyonu, kırtasiye ve ofis malzemeleri, elektronik ve daha fazla ürünü bir arada sunan Pazarama’da kullanabilecek.”