Parasız alışverişin adresi: TakasMerkezi.com

İnternette Barter ile parasız E-Ticaret yapanların adresi TakasMerkezi.com hızla büyüyor...

Parasız alışverişin adresi

Çok kısa bir sürede açık arttırma siteleri arasında 2. sıraya, e-ticaret siteleri arasında 8. sıraya yükselen site, hacim bazında ayda %40 büyüme gerçekleştiriyor.

Şimdi de TakasMerkezi.com daha hızlı büyümek ve büyürken de kazandırmak için, Franchising sistemi ile İş Ortaklıkları arıyor.

Teknoloji ve internet sayesinde ,100 Yıldır dünyada uygulanan ve sadece şirketlerin faydalandığı barter –çoklu takas sistemini bireylerin de kullanabildiği bir platform sağlayan takasmerkezi.com, bu yepyeni finansal modelin temsilciliğini yurtiçinde bölge bölge vermeye başladı.

Takasmerkezi.com, oluşturduğu web sitesi ile kullanıcıların evlerindeki ihtiyaç fazlası herşeyi değerlendirebileceğibir platform sağlıyor.

Para yok, hesap var

Para yok, hesap var
Sanal parayla satış ve alışveriş

Ürünlerin satışında tercih edilen ikinci el veya açık arttırma sitelerinin tersine, takasmerkezi.com' da bireyler arasındaki alışverişte para kullanılmıyor. Her üye için açılan bir cari hesapla, bir işlem gerçekleştiğinde, ürün bedeli kadar sanal para, alıcının hesabından satıcının hesabına geçiyor. Bu para sadece site içerisinden ürün almak için kullanılabiliyor.

Kadın ayakkabılarından bebek giysilerine, cep telefonlarından bilgisayara, dvd filmlerden kitaplara kadar ,sınırsız sayıda ürünü 18 ayrı kategori altında satmak veya almak mümkün.

Sürekli yenilenen kampanyalarla, en çok işlem yapan üyelerine, notebooktan, mp3 playerlara kadar farklı ürünler hediye ediyor.

İstanbul Sanayi Odası takasmerkezi.com'u bir Türk teknoloji ürünü olarak tanımladı ve 52 ülkenin dahil olduğu teknoloji-proje havuzuna dahil etti.

Sitenin kurucuları, dünyada benzeri bir site olmadığının ve 52 ülkede birden benzer siteler açmak için yatırımcılarla temaslarda bulunduklarının altını çiziyorlar.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları