Panasonic'ten 600Hz Full HD 3D'ler!

NeoPDP ve Full HD 3D VIERA TV'ler ile TV teknolojilerinde gelinen son nokta! İşte yeni TV'ler...

Panasonic'in 600Hz 3D'leri!

Japon teknoloji devi Panasonic, 2010 yılı VIERA NeoPDP, plazma ve LCD TV serilerinin piyasaya sürüldüğünü duyurdu.

Farklı ihtiyaçlara farklı çözümler sunan ve aralarında dev yeniliklerle donanmış ürünler de bulunan yeni VIERA serisinin NeoPDP özellikli G20 modeli Nisan ve Full HD 3D donanımlı VT20 modeli ise Mayıs ayında vitrinlerde yerini almaya hazırlanıyor. Spor, sinema ve oyun tutkunlarının evlerinde yer açtığı bu seriler, yüksek kaliteli görüntüyle yüksek verimliliği yepyeni bir boyutta harmanlıyor.

Panasonic, VIERA® Full-HD televizyonlar 2010 portföyünde yeni NeoPDP plazma ekranlarını kullanmaya başlayarak geleneksel plazma teknolojisini bir üst seviyeye taşıyor. Geniş ekranlı televizyonlarda net görüntü veren en son teknolojilerden NeoPDP, her pikselin sadece kendi ışığını kontrol etmesini sağlayarak enerji tasarrufuna büyük katkı sağlıyor. Ayrıca gözleri çok daha az yorduğu da, Almanya'daki Ludwig-Maximillians Üniversitesi tarafından yapılan Generation Research Program (GRP) araştırmasıyla kanıtlanan Panasonic NeoPDP teknolojisi, yenilikçi 600 Hz Alt-alan Sürücü teknolojisi sayesinde temel görüntü kalitesine yepyeni bir tanım getiriyor. Bu özelliklerin birleşimi NeoPDP teknolojisini televizyonda spor, film ve oyun izlemek için ideal kılıyor.

FULL HD 3D Teknolojisi

FULL HD 3D Teknolojisi

Panasonic ürün grubunun FULL HD 3D teknolojili VIERA VT20 modeli yüksek görüntü kalitesiyle ön plana çıkıyor. 50 inç ve 65 inç ölçülerine sahip olan bu modellerde 600 Hz Alt-alan Sürücü teknolojisi, 1080p FULL HD hareketli görüntü çözünürlüğü ve 5.000.000:1'in üzerinde native kontrast, VIERA CAST ve daha bir çok ağ fonksiyonu mevcut. FULL HD 3D teknolojisiyle kapsamlı yüksek görüntü kalitesi ile şık bir tasarımı bir araya getiren VIERA VT20, her açıdan dikkatleri üzerine topluyor. Hızlı hareket eden görüntülerin son derece keskin ve net bir şekilde izlenebilmesiyle fark yaratan VIERA VT20, bu özelliğiyle araba yarışı tutkunlarına, sporseverlere, aksiyon filmi meraklılarına hitap ediyor.

Her ihtiyaca uygun ürünler
Teknolojideki çeşitliliği ihtiyaçlar ile en uygun şekilde buluşturan Panasonic VIERA serisi, yaşam alanlarına göre çözümler sunuyor. 19 inç ve 42 inç aralığındaki LED aydınlatmalı LCD TV'ler ve CCFL LCD-TV'ler ile de zenginleşen VIERA serisi ihtiyacı teknolojiye göre değil teknolojiyi ihtiyaca göre şekillendiriyor.
Panasonic televizyonları diğerlerinden farklı kılan en önemli özelliklerinden biri de uzun ömürlü olmasının yanı sıra düşük enerji tüketimi ve doğaya etkisinin en aza indirgenmiş olması. Çevre dostu niteliklerinin yanı sıra ince, şık tasarımlı ve NeoPDP teknolojili VIERA TV'ler en iyi seyir keyfi için doğru seçim olacak.

VIERA televizyonların yaklaşık 1.000-TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulacağı belirtiliyor.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları