Panasonic'den ideal yılbaşı hediyesi seçeneği

Sevdiklerini yeni yılda bakımlı görmek isteyenler, erkek ve kadınlara özel bu ürünleri düşünmeli!

Yılbaşı için ideal hediye!

Gelişmiş Japon teknolojisini yansıtan ürünleriyle kullanıcıların hayatını renklendiren Panasonic, yılbaşı için de ideal hediye seçenekleri sunuyor. Panasonic GY10CM erkek çoklu bakım seti tepeden tırnağa bakımlı olmak isteyenler için iyi bir hediye olarak öne çıkarken, çantaya sığabilen HW13 kompakt saç şekillendiricisi de her zaman her yerde bakımlı olmak isteyen kadınları mutlu edecek bir hediye olarak dikkat çekiyor.

Sakal, saç, vücut ve yüz tüyleri için köpüklü (ıslak)/kuru bakım sağlayan Panasonic 7'si bir arada çoklu bakım seti bıyık, vücut ve saç trimi için sunduğu 3-15 mm aralığında 4 özel tarak ve kulak, burun kılları ve kaş bakımı için pille çalışan hassas kesim makinesi ile büyük kolaylık sağlıyor. 50 dakika kablosuz kullanım özelliği ve duşta kullanıma imkan vermesiyle de pratik bir ürün olarak öne çıkıyor.

Geliştirilmiş dizaynıyla düz ve kıvırcık saç seçeneği sunan Panasonic HW13, kompakt boyutları sayesinde çantada kolaylıkla taşınabilmesinin yanı sıra özel kapama kabı sayesinde de kullanımdan hemen sonra çantaya konabiliyor. Çabuk ısınan Panasonic HW13'ün seramik kaplı plakaları saça zarar vermiyor, aksine parlaklık kazandırıyor.

Türkiye genelindeki tüm elektronik mağazalarda bulabileceğiniz Panasonic GY10CM çoklu bakım kiti KDV dahil 139 TL ve Panasonic HW13 kompakt saç şekillendiricisi de 99 TL olarak satışa sunuluyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları